Kantoorruimte huren Utrecht Centraal Station, Stadsplateau 3

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stadsplateau 3 in Utrecht Centraal Station

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 500 € 475 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 1.000 € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.500 € 1.425 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 2.000 € 1.900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 2.500 € 2.375 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 3.000 € 2.850 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stadsplateau 3, Utrecht (Centrum)

Wil jij jouw onderneming vestigen in het centrum van Nederland? In het business center Central Park gelegen aan het Stadsplateau 3 in Utrecht zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar! Het kantoorpand heeft een zichtlocatie op het grootste station van Nederland; Utrecht Centraal. Dit kantoor valt op tussen de andere gebouwen. De 11e verdieping heeft zelfs een opening waar planten en bomen van binnen naar buiten groeien. Deze creatieve plek is de perfecte werkomgeving. Boost jouw productiviteit in Central Park!

 

Huurprijzen

Wat zijn de huurmogelijkheden in dit prachtige kantoorpand aan het Stadsplateau in Utrecht Centrum? Er zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Kies jij voor een kantoorkamer voor 2 personen? Dan betaal je een maandelijkse huurprijs van € 950,-. Voor een kantoorkamer geschikt voor 6 personen betaal je € 2.850,- per maand. Wil je meer informatie over deze kantoren? Neem dan contact op met onze vastgoedexperts. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Daarover vertellen onze experts je ook graag meer!

 

De inspirerende werkomgeving van Central Park

Kantoorgebouw Central Park bestaat uit 30.000 m2 kantoorruimte, 500 m2 en beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Kernwaarden die terugkomen zijn duurzaamheid & welzijn. Het kantoor in Utrecht is bij oplevering in 2021 al gecertificeerd met het ‘Breeam Excellent’ certificaat. Het plantenparadijs op de 11e verdieping van dit kantoor creëert een inspirerende werkomgeving. Je drinkt hier een lekker kopje koffie met je collega’s. Het CO2-niveau in het kantoor wordt gemeten en gereguleerd. Daarnaast is Central park uitgerust met zonnepanelen en een koelplafond. Wil jij je vestigen in een toekomstbestendige omgeving? Dan is deze kantoorruimte aan het Stadsplateau 3 in Utrecht wat voor jou!

 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van deze kantoorruimte is uniek door zijn ligging. Central Park zit gevestigd naast Utrecht Centraal. Ideaal voor jouw collega’s en bezoekers. Zij wandelen binnen 1 minuut naar jouw toekomstige werkplek! Vanaf de ringweg van Utrecht rijd je binnen 10 minuten naar de kantoorruimte. De auto parkeer je in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast zitten de winkels, horecagelegenheden en winkelcentrum Hoog Catharijne op steenworp afstand van dit kantoorgebouw. 

 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stadsplateau 3 in Utrecht (Centrum) 

 

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Stadsplateau 3 in Utrecht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat de kosten van onze werkzaamheden zijn? Niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan het Stadsplateau in Utrecht.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stadsplateau 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen