Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 75

Kantoorruimte huren aan de Papendorpseweg in Utrecht (Papendorp)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte net buiten het centrum, aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het is een rustig gebied om je werkzaamheden uit te voeren. De bereikbaarheid van het object is uitstekend en de faciliteiten maken deze locatie helemaal compleet. Je voelt je hier comfortabel door de medewerkers die de hele dag klaar staan voor jou bedrijf en klanten. Nieuwsgierig? Kom dan snel een keertje kijken!

Huurprijzen

Op deze locatie huur je een turnkey kantoorruimte. Dit houdt in dat je nergens meer achteraan hoeft, de gemeubileerde kantoorunits zijn volledig tot jouw beschikking! Je kunt met 2 personen een kantoorruimte huren voor €585,- in de maand of bijvoorbeeld een kantoorkamer voor 10 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €2925,- voor. De kantoorunits zijn volledig gerenoveerd, je komt dus in een moderne en compleet vernieuwde kantoorruimte terecht.

Een restaurant, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de bar en restaurantfaciliteiten. Een heerlijke plek om klanten te ontmoeten of bijvoorbeeld gezellig te lunchen met een paar collega’s. Daarnaast zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig waar je ook de mogelijkheid hebt om een presentatie te geven. Reis je met de auto naar je werkplek? Er is bij het kantoorpand een grote parkeerplaats gelegen waar je makkelijk en snel je auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een fijne locatie gelegen, je bereikt vanuit hier makkelijk andere steden zoals Amsterdam. Verschillende op- en afritten liggen op een korte rijafstand vanaf jou werkplek, de A12, A2 en A27 zijn binnen gemiddeld 5 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte Papendorp Zuid ligt vanaf de werkplek op slechts 5 minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Dit doen wij door al je vragen te beantwoorden en een rondleiding in te plannen op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Papendorpseweg.

Papendorpseweg 75 Papendorpseweg 75 Utrecht Papendorp Toplocatie!

2 beoordelingen Papendorpseweg

Luxe faciliteiten zoals de pantry.... met heerlijke koffie :-)!

Een fijne werkplek waar een relaxte werksfeer hangt en comfortabel gewerkt kan worden, een echte aanrader dus!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!