VERHUURD
Super deal

Utrecht Lage Weide, Zonnebaan 9-21

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Lage Weide!

Kantoorruimte huren aan de Zonnebaan (Lage Weide)

Dit kantoorpand aan de Zonnebaan in Utrecht is gebouwd in 2000 en heeft een perceeloppervlakte van 6495 m2. Dit kantoorgebouw kent over het algemeen een bezettingsgraad van 90%, wees er dus snel bij. Het bedrijfspand is gelegen op Bedrijventerrein Lageweide met in de nabije omgeving het leuke Japanse restaurant Konnichi Wa Takumi en de altijd gezellige Bar Bloemstede. Je toekomstige buren bestaan onder andere uit Danone, meerdere IT-bedrijven en een wervingsbedrijf.

Huurprijzen

In dit pand zijn ruimten vanaf 30 m2 beschikbaar. Voor een ruimte van 30 m2 betaal je maandelijks €535,-. Daarnaast is er een grote ruimte van 506 m2 beschikbaar. Deze kan eventueel ook gehuurd worden als 2 ruimten: 101 m2 en 406 m2. De ruimten worden kaal opgeleverd, zodat jij er geheel je eigen draai aan kunt geven. Internet zit bij de huurprijs inbegrepen. Ook is het mogelijk om eigen parkeerplekken te huren en de schoonmaak door de verhuurder te laten regelen.

Groot bedrijfsrestaurant en indoor fitness

Dit kantoorpand heeft veel verschillende faciliteiten en extra’s voor de huurders. Hierdoor kan jij je optimaal op je werk richten en wordt de rest geregeld. Allereerst heeft het kantoorpand een groot bedrijfsrestaurant waar ook luncharrangementen geregeld kunnen worden. Daarnaast is er een bemande receptie tijdens kantooruren (8.00 uur tot 16.00 uur), een overdekte fietsenstalling, een fitnessruimte, vier vergaderruimtes, een lift, een terras en razendsnel internet. Ook biedt de verhuurder een telefoonservice aan, hiermee worden je telefoontjes aangenomen en doorgestuurd zoals jij dat wilt. De schoonmaak van je kantoor kun je zelf regelen, maar dit kan je ook door de verhuurder laten regelen. De algemene ruimten worden uiteraard netjes schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit moderne kantoorgebouw aan de Zonnebaan in Utrecht is uitzonderlijk goed te bereiken. Het kantoorpand ligt direct aan de A2 en de afrit is een kleine 5 minuten rijden. Tevens is er een busverbinding op 4 minuten loopafstand met een directe verbinding met Utrecht Centraal. Op de parkeerplaats van het kantoorpand zijn gratis parkeerplekken voor bezoekers beschikbaar en in de directe omgeving kun je gratis parkeren. Tevens kan je voor een vaste meerprijs een eigen parkeerplaats huren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zonnebaan?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte op een toplocatie in het centrum van het land met veel verschillende voorzieningen en extra’s? Dan is dit kantoorpand aan de Zonnebaan in Utrecht de locatie voor jou! Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in via ons en word ook verliefd op dit moderne pand.

Kantoorruimtes te huur op toplocatie in Utrecht Zonnebaan 9-21 Utrecht Lage Weide Toplocatie!

6 beoordelingen Zonnebaan

Tof kantoorpand aan de Zonnebaan! Leuke kleine gym ook!

Leuk kantoorpand dit!

Prachtige ruimten en goede voorzieningen aanwezig, zo ook in de vergaderruimten.

Goede services door het gehele pand.

Vergaderruimten top, lunchruimte top! Niets te klagen.

Great place to work, this U-building.

Zou graag een keer langskomen hier, ziet er allemaal goed uit. Hopelijk zijn er ook nog kleinere kantoren beschikbaar.

opvallend gebouw, mooie zakelijke uitstraling, doet altijd goed.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!