Super deal

Groene Tuin 277-299

Zoekt u een aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte in Rotterdam? Hier bent u aan het juiste adres!

In Rotterdam IJsselstijn ligt dit uitstekend bereikbare kantoorpand met een divers aanbod aan kantoorruimten. Bushalte en metrostation liggen voor de deur en de A16 ligt op steenworp afstand. Het voordeel van het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand is dat het zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is.

Verschillende metrages in een representatief kantoorpand te huur

Binnen dit kantoorgebouw aan de Groene Tuin in Rotterdam zijn de metrages verdeelt over 4 verdiepingen. Op de begane grond is 375 m2 beschikbaar, op de 1e verdieping 839 m2, op de 2e verdieping 293 m2 en op de 3e verdieping is er nog 768 m2 te huur. Op deze manier biedt het kantoorgebouw voor iedere ondernemer of onderneming een geschikte kantoorruimte. Deelverhuur is mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheiden!

Kantoorruimte huren in de Groene Tuin in Rotterdam voor slechts €95,-  per m2 per jaar

Een kantoorruimte huur je in dit representatieve kantoorgebouw al vanaf €95 per m2 per jaar. U huurt hierbij naar uw voorkeur: flexibel of voor de lange termijn. Doorgaans biedt een huurtermijn van minimaal 1 jaar u financieel gezien de meest gunstige huurprijs.

Een kantoorgebouw met verscheidene services en voorzieningen

Komt u met eigen vervoer naar kantoor? Bij dit kantoorgebouw is dat geen enkel probleem. Dit kantoorpand beschikt over een eigen parkeerterrein waar u kunt parkeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van voorzieningen als de pantry en de lift. Deze gemakken zorgen er voor dat u zorgeloos kunt werken. 

Huurt u straks een voordelig geprijsde kantoorruimte in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Rotterdam? Zoek dan niet verder en kom een kijkje nemen, want bij SKEPP plant u gratis (!) en vrijblijvend een rondleidng in. Waar wacht u nog op? 

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Groene Tuin in Rotterdam

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Groene Tuin in Rotterdam.

Beide inrichtingsconcepten zijn gebaseerd op het C4 inrichtingsconcept: alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Kies in de plattegrond hieronder een beschikbare kantoorruimte, sleep daarin de kantooritems die jij wilt en SKEPP levert vervolgens jouw droomkantoor met officeplanner binnen 1 week op. SKEPP is thuis op kantoor.

Huur voordelig kantoorruimte (>40 m2) in Rotterdam! Groene Tuin 277-299 Rotterdam Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat