Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Blaak 34

Voorzieningen
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Keizerstraat 2 min. lopen (84 m)
 • Metrostation Rotterdam, Keizerstraat 1 min. lopen (69 m)
 • Treinstation Rotterdam Blaak 6 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Beurs 4 min. lopen (0,3 km)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (70 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Blaak 34 in Rotterdam Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Blaak in Rotterdam (Centrum)

Een kantoorruimte huren aan de Blaak in Rotterdam? Dit rijksmonument is gebouwd in 1950 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 9204 m2. Het voormalige bankgebouw moest kracht en zekerheid uitstralen. Dit hebben ze gerealiseerd door bijvoorbeeld een gedecoreerde bronzen deur te plaatsen, ornamenten en enkele toegepaste kunstwerken. Ook in de marmeren en houten vloeren zijn stervormige motieven toegepast. In dit kantoorpand is het huren van een kantoorruimte en werkplek van bijna elke oppervlakte mogelijk.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw heeft 6 verdiepingen waar je een kantoorruimten kunt huren. Deze verdiepingen hebben een totale gebruiksoppervlakte vanaf 630 m2 tot maar liefst 1619 m2. De kantoorruimten kun je gemeubileerd huren en daarbij gebruik maken van de aanwezige voorzieningen en services.

Parkeren, een bar en een conferentiezaal

Bij dit kantoorpand gelegen aan de Blaak in Rotterdam huur je een kantoorruimte of werkplek inclusief vele services die aanwezig zijn. Zo zijn er vele parkeerplaatsen achter het pand gelegen en is er ook de mogelijkheid om in de nabije omgeving te parkeren. Binnen in het pand zit een grote bar wat van allerlei verschillende drankjes is voor zien. Koffie, een glaasje fris, maar ook een alcoholisch drankje kan hier genuttigd worden, voor elke gelegenheid geschikt dus. In het pand is er bijvoorbeeld ook een conferentiezaal die beschikt over vele audio en video materialen van topkwaliteit. Geen tijd om naar de kapper te gaan door je drukke werkschema? Er is zelfs een kapper gevestigd in dit pand, hoe handig is dit?

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde oprit van de snel weg is slechts 8 minuten verwijderd van het kantoorpand, het is dus zeker goed bereikbaar met de auto. Mocht je liever met het openbaar vervoer reizen? De bushalte; Rotterdam, Keizerstraat is maar 2 minuten lopen en het treinstation; Beurs is 4 minuten lopen. Het pand is gelegen in het centrum van Rotterdam, alles is aanwezig; Gezellige koffiecafés, goede restaurants, gezellige shops en ook supermarkten. Mogen we je een tip geven? Alan & Pim’s restaurant zit hier gevestigd, wanneer je na werktijd nog een adresje zoekt om een lekker hapje te gaan eten, sla dit zeker niet over.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blaak in Rotterdam?

Ben jij enthousiast over de mogelijkheden die dit kantoorpand jou te bieden heeft aan de Blaak in Rotterdam? De top locatie, vele services en voorzieningen en grote kantoorruimten kun je nu bewonderen, plan daarom nu je rondleiding in! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Een geweldig en representatief kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Blaak 34

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner