Super deal

Rotterdam Centraal Station, Weena 290

4 (7)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorkamers

vanaf € 1.000 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Weena (Centraal Station)

Kantoorruimte huren in een opvallend kantoorgebouw in Rotterdam Centrum? Dat kan aan de Weena, gelegen in het C.S. kwartier. Je huurt hier in een kantoorpand uit 1993 met een totale gebruiksoppervlakte van 18.285 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Denk hierbij aan advocatenkantoren, reclamebureaus en organisatieadviesbureaus.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Weena in Rotterdam zijn kantoorruimten te huur variërend van 17 m2 tot 39 m2. De kleinste ruimte van 17 m2 is al te huur voor een bedrag van €1339,- per maand. Liever de grote ruimte van 39 m2 huren? Dan ben je maandelijks €2909,- kwijt. Je huurt in dit kantoorpand in principe voor een minimum huurtermijn van 1 jaar, dan geniet je van de meest gunstige huurprijs.

24/7 Toegang, pantry en een bemande receptie

Naast het huren van kantoorruimte maak je in dit kantoorgebouw gebruik van services op sterrenniveau. Het kantoorpand beschikt over een erg moderne receptie, hier kunnen ze de post voor je verwerken en indien gewenst de telefoon voor je beantwoorden. Wel zo handig als je zelf even niet bereikbaar bent. Daarnaast is er een grote pantry aanwezig en heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken!

Locatie en bereikbaarheid

Met een ligging naast het Centraal Station van Rotterdam is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto is het pand overigens ook prima te bereiken. Vanaf de A20, A13 en A16 ben je in minder dan 15 minuten op kantoor. Deze centrale ligging maakt het ook ideaal voor zakenpartners om langs te komen voor bijvoorbeeld een vergadering. Naast de uitstekende ligging is de omgeving van het kantoorpand ook erg gezellig. Binnen een straal van 500 meter vind je diverse restaurants en lunchrooms als Steak en Bier en The Pepper Trail.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weena?

Wil jij graag de kantoorruimte van 17 m2 of 39 m2 met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend!

3D Viewer Weena

Klik om te activeren

7 beoordelingen Weena

Vlakbij het station gelegen.

Nette kantoorruimtes en diverse interessante bedrijven. Voor mij absoluut de moeite waard om eens te bekijken!

De ligging is perfect met OV super bereikbaar

super!

Zo fijn dat dit pand vlakbij centraal station van Rotterdam ligt en het snelle internet in dit gebouw is zeker een meerwaarde.

Prachtig kantoorpand, alles ziet er superstrak uit! Nette keuken en perfecte entree.

Als je op zoek bent naar een goed bereikbare locatie dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Perfecte ligging naast het centraal station.

Leuke openbare plekken voor zowel formele als informele gesprekken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!