Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westblaak 90

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westblaak 90 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam (Centrum)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Kom dan een kijkje nemen in dit representatieve kantoor. Door de grote renovatie en moderne inrichting is dit kantoorpand een populaire locatie om je bedrijf te vestigen. Het pand is op uitstekende locatie gelegen en het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 16 m2, voor deze ruimte betaal je een maandelijks berdrag van €480,-.  Ook is er een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 20 m2 voor €650,- in de maand. Toch opzoek naar een grotere ruimte? Op dit moment zijn er ook meerdere units beschikbaar met een oppervlakte van 30 m2, deze zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €975,-. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk mocht je op zoek zijn naar een grotere oppervlakte. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle servicekosten. 

Receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Westblaak in Rotterdam Centrum ben je voorzien van vele services en faciliteiten. Zo is er in de centrale entree een receptie aanwezig, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het aannemen van binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook kun je buiten de kantoorkamers om, gebruik maken van vergaderruimten en belruimten. Erg handig wanneer je een bespreking hebt of jezelf even wil afsluiten in een rustige ruimte. Mocht je ’s ochtends geen tijd meer hebben om je ontbijt of lunch voor te bereiden, geen probleem! In het pand is ook een horecagelegenheid waar je elk dagdeel terecht kunt.

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorpand te bereiken met het openbaar vervoer hoef je slechts 2 minuten te lopen vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze lijn is aangesloten op het treinstation Rotterdam Blaak. Ook verschillende opritten van snelwegen zoals de A20, A12 en A15 zijn binnen een kwartier reistijd bereikbaar. Het kantoorpand is midden in het centrum van Rotterdam gevestigd, alles is om de hoek. Denk hierbij aan gezellige koffietentjes, leuke winkels en een supermarkt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

De moderne inrichting, uitstekende locatie & vriendelijke receptionisten zorgen er voor dat het voor mij en mijn collega's een aangename plek is om te werken.

Een extra pluspunt in dit kantoorpand is de dagelijkse verse lunch, alleen daarvoor zal je al een kantoorruimte moeten huren op deze top locatie!

N

Top locatie en prachtige inrichting.

Straalt professionaliteit uit en daarnaast zijn er leuke andere bedrijven. Wij zitten hier heerlijk!

F

Wauw alles is tot in detail afgewerkt, ook de pantry!

Fantastisch!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westblaak 90

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen