Capelle aan den IJssel, Bahialaan 100

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Bahialaan in Rotterdam (Capelle)

Je zoekt een gunstige en goed bereikbare kantoorlocatie in Rotterdam Capelle? Stop dan je zoektocht! Aan de Bahialaan in Rotterdam zijn namelijk diverse kantoorruimten beschikbaar. Het betreft een milieuvriendelijk kantoorpand (energielabel A++) dat gebouwd is in 2008. Diverse bedrijven huren momenteel al een kantoorruimte in dit gebouw, denk hierbij aan keuringsdiensten, advocatenkantoren en adviesbureaus op het gebied van IT. 

Huurprijzen

Op de tweede verdieping van dit eigentijdse kantoorgebouw zijn diverse ruimten beschikbaar. De kleinste ruimte die je kunt huren in dit kantoorgebouw heeft een oppervlakte van 15 m2. Voor deze ruimte geldt een vanafprijs van €399,- per maand. Deze prijs wordt gehanteerd bij een huurcontract van 12 maanden. Heeft jouw onderneming een grotere ruimte nodig? Misschien is het kantoor van 31 m2 dan iets voor jou. Hiervoor betaal je maandelijks €849,-. Je hoeft in dit kantoorpand alleen nog maar jouw laptop mee te nemen en je kunt er direct aan de slag! Een groot pluspunt: het fraaie uitzicht vanaf je kantoor op de groene omgeving met water. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren. De huurprijs hiervan bedraagt €215,- per maand. Liever een flexkantoor voor 1 dag in de week? Dan betaal je bij een contract van 12 maanden per persoon per dag €25,-. Wil je liever niet vastzitten aan een jaarcontract? Dan betaal je voor dit kantoor per persoon per dag €30,-. 

Een lunchruimte, terras en gratis parkeergelegenheid 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit fraaie kantoorpand aan de Bahialaan in Rotterdam Capelle, maak je gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo houd je een vergadering in de aanwezige vergaderruimte, eet je een hapje in de sfeervolle lunchruimte of maak je gebruik van de ondersteuning van de receptionisten. Bovendien heb jij 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, je komt dus nooit voor een dichte deur te staan. Voor de zomermaanden is het aanwezige terras een groot pluspunt. Tot slot zijn er gratis parkeerplekken aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation is Rotterdam Zuid, dit station ligt op een afstand van 3,6 kilometer. Vanaf hier zijn diverse busverbindingen mogelijk naar het kantoorgebouw. Met de auto is het pand vanaf de A16, A20 en A15 in slechts enkele minuten te bereiken. Ook voor gezelligheid na werktijd is dit een prima locatie. Zo kun je voor de vrijdagmiddagborrel het beste terecht bij La Causerie of The Winebar. De naam zegt waarschijnlijk al genoeg! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bahialaan in Rotterdam Capelle? 

Denk jij dat jij jouw perfecte werklocatie gevonden hebt om een kantoorruimte te huren aan de Bahialaan in Rotterdam Capelle? Wacht dan niet langer en bevestig deze gedachte. Doe dit door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij vragen over het huren van een kantoorruimte aan de Bahialaan.

Kantoorruimte huren in een business center te Rotterdam Bahialaan 100 Capelle aan den IJssel Toplocatie!

9 beoordelingen Bahialaan

Ik vond het een mooi pand, met een gaaf sociaal hart en het hippe gebruik van de kleur geel.

Omdat ik zelf in een rolstoel zit, vond ik het ook fijn dat de rolstoeltoeltoegankelijkheid goed is.

Niet al ons personeel woont in Rotterdam waardoor de goede ligging aan de A16 en de bereikbaarheid met het OV ideaal werken voor ons.

De voorzieningen zijn prima geregeld, een keurig kantoorpand voor een goede prijs!

Moderne inrichting, erg mooi!

moet alleen wel echt wennen aan het vele gebruik van de kleur geel...

Prettig om 24 uur toegang te hebben. Pand is geheel van deze tijd.

Tof pand!

Leuk interieur.

Prachtige plek aan het water en lekker opvallend kantoorgebouw.

Flexplekken zijn leuk opgezet in de gezamenlijke ruimte. Je houdt toch je privacy door de goede afscherming.

Leuk gebruik gemaakt van kleuren, dit spreekt ons erg aan!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!