Rotterdam Centraal Station, Stationsplein 45

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 250 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 350 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein (Centraal Station)

Midden in het centrum van Rotterdam vind je dit eigentijdse kantoorgebouw. Het kantoorpand is gevestigd direct voor het plein van Rotterdam Centraal. Het kantoorpand zelf kenmerkt zich door een prachtige uitstraling en is een hele bezienswaardigheid op zich. Momenteel zijn er bedrijven uit verschillende branches werkzaam in dit kantoorpand. Voorbeeld van dergelijke bedrijven zijn financiële holdings, adviesbureaus en softwareontwikkelaars.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan het Stationsplein in Rotterdam zijn ruimten te huur met 1 tot 20 werkplekken. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren op deze locatie. Voor het huren van een flexwerkplek betaal je maandelijks €250,-. Kantoorruimten zijn in dit kantoorpand te huur vanaf €350,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 1 werkplek. Liever een grotere kantoorruimte huren? Neem voor de mogelijkheden contact op met onze vastgoedconsultants.

Huur op basis van een all-inclusive pakket

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Westelijk Havengebied, huur je op basis van een all-inclusive pakket. Dat wil zeggen dat jij je als huurder nergens meer zorgen om hoeft te maken, alle dagelijkse benodigdheden bevinden zich namelijk in dit kantoorgebouw. Zin in groente, fruit een drankje of misschien wel een lekkere snack? Geen probleem, dit zit namelijk allemaal bij de huurprijs inbegrepen. En heb je na de lunch ook wel een last van een ‘after-dinner-dip’? Rust dan lekker even uit in de nap-room! Verder is jouw kantoorruimte 24/7 bereikbaar door middel van een eigen keycard. Bovendien staat er dagelijks een serviceteam voor jou klaar die de nodige ondersteuning kunnen bieden. Het doel is om alles zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken!

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen op het Stationsplein in Rotterdam, de ideale locatie voor reizigers met het openbaar vervoer. Zowel de trein als verschillende bussen stoppen voor de deur. Verder bevindt zich om de hoek zowel een metro- als een tramhalte. En krijg je gasten op bezoek? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeermunten die worden aangeboden. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A10, A5 en A8 in slechts enkele minuten op kantoor. Aan de bereikbaarheid zal het dus zeker niet liggen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stationsplein?

Wil jij graag een flexwerkplek of kantoorruimte huren in dit prachtige kantoorpand nabij Rotterdam Centraal? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Stationsplein

Midden in het centrum en het concept is erg van deze tijd.

Alles wordt geregeld en je hoeft zelf alleen nog het bedrijf te runnen

Vette plantenwand hebben ze gecreëerd & een heel leuk kantorenconcept!

Een warme locatie met fijne werkplekken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!