Amsterdam Zuidas, Claude Debussylaan 7-29

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Printen

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 750 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam (Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan, op de zakelijke locatie Amsterdam Zuid? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Dit kantoorpand is gebouwd in 2005 en heeft een totaal perceeloppervlakte van 3200 m2. Met energielabel A voldoet het kantoorgebouw aan de meest recente voorschriften. Het zijn voornamelijk mensen uit de financiële sector die hier een kantoorruimte of werkplek huren, variërend van advocaten tot bemiddelaars.

Huurprijzen

Je huurt in dit pand een eigen werkplek voor €750,- per maand. Voor een afgesloten kantoorkamer voor 2 personen betaal je maandelijks €1500,-. Het betreffen all-inprijzen, dit houdt in dat je direct gebruik maakt van de aanwezige voorzieningen en services.

Een bemande receptie, gratis koffie en razendsnel internet

In dit kantoorpand aan de Claude Debussylaan in Amsterdam Zuid, maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van vele voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig die dagelijks voor de postverwerking zorgt en indien gewenst de telefoon voor je beantwoordt. Daarnaast zitten kosten voor de schoonmaak bij de prijs inbegrepen. Verder kun je de hele dag gratis koffie en thee pakken en maak je gebruik van razendsnel internet. Je weet met de all-inprijs precies voor wat je betaalt en komt daardoor niet meer voor verrassende kosten te staan!

Locatie en bereikbaarheid

Deze populaire werklocatie in Amsterdam is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf de A10 ben je in nog geen 10 minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen op station Amsterdam Zuid. Vanaf hier loop je in 4 minuten naar dit kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan in Amsterdam Zuid?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam Zuid? Kom dan snel een kijkje nemen. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan.

3 beoordelingen Claude Debussylaan

De sociale ruimten zijn gaaf door het meubilair en de decoratie, in tegenstelling tot de kantoorruimten. Deze hebben een rustige uitstraling, werkt ideaal! En oja, de koffie is hier fantastisch!

Zoals al is gezegd maar de ruimtes zijn echt tof ingericht.

Er zijn verschillende ruimtes om een praatje te maken, te vergaderen of te focussen op je werk. Super over nagedacht en top geregeld!

Dit is zo gaaf!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!