Claude Debussylaan 7-29, Amsterdam Zuidas

Kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan (Zuid)

Huren op misschien wel de meest populaire kantoorlocatie van Nederland, de Amsterdamse Zuidas. Dit kantoorpand is gebouwd in 2005 en heeft een totaal perceeloppervlakte van 3200 m2. Met energielabel A voldoet het kantoorgebouw aan de meest recente voorschriften. Het zijn voornamelijk mensen uit de financiële sector die hier een kantoorruimte of werkplek huren, variërend van advocaten tot bemiddelaars. 

Huurprijzen, Claude Debussylaan, Amsterdam

Je huurt in dit pand een eigen werkplek voor €750,- per maand. Voor een afgesloten kantoorkamer voor 2 personen betaal je maandelijks €1500,-. Het betreffen all-inprijzen, dit houdt in dat je direct gebruik maakt van de aanwezige voorzieningen en services. 

Claude Debussylaan: bemande receptie, gratis koffie en razendsnel internet

In dit kantoorpand, gelegen in Buitenveldert-West, maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van vele voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig die dagelijks voor de postverwerking zorgt en indien gewenst de telefoon voor je beantwoordt. Daarnaast zitten kosten voor de schoonmaak bij de prijs inbegrepen. Verder kun je de hele dag gratis koffie en thee pakken en maak je gebruik van razendsnel internet. Je weet met de all-inprijs precies voor wat je betaalt en komt daardoor niet meer voor verrassende kosten te staan! 

Locatie en bereikbaarheid, Claude Debussylaan, Amsterdam

Deze populaire werklocatie in Amsterdam is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf de A10 ben je in nog geen 10 minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen op station Amsterdam Zuid. Vanaf hier loop je in 4 minuten naar dit kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Claude Debussylaan? 

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Claude Debussylaan in Amsterdam? Kom dan snel een kijkje nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 

Kantoorruimte aan de Claude Debussylaan in Amsterdam Claude Debussylaan 7-29 Amsterdam Zuidas

1 beoordelingen Claude Debussylaan

De sociale ruimten zijn gaaf door het meubilair en de decoratie, in tegenstelling tot de kantoorruimten. Deze hebben een rustige uitstraling, werkt ideaal! En oja, de koffie is hier fantastisch!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!