Amsterdam Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam (Centrum)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum? In dit gave kantoorpand huur je een kantoorruimte in een rijksmonument en zit je op een toplocatie midden in het centrum. Door de goede ligging is er in de omgeving veel te beleven en is het makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er momenteel 2 kantoorruimten beschikbaar. 1 unit heeft een oppervlakte van 18 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €775,- voor. Ook is er een iets grotere unit beschikbaar, deze heeft een oppervlakte van 22 m2. Ondanks de vele services en faciliteiten die hier aanwezig zijn betaal je maar €950,- in de maand. Vanuit je kantoorruimte heb je uitzicht op de gezellige Amsterdamse straten, heerlijk toch? Let op! Op dit moment is er geen kantoorruimte meer beschikbaar.

Gemeubileerd, Pantry en een vergaderruimte

Zoals eerder aangegeven huur je in dit pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum een kantoorruimte met goede voorzieningen en faciliteiten. Zo is er een pantry aanwezig waar je de gehele dag door koffie en thee kunt pakken en in de middag lekker een verse lunch kunt voorbereiden. Wat ook zeker een groot voordeel is, zijn de gemeubileerde kantoorruimten. Je kunt direct aan het werk en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Het gebruik maken van een vergaderruimte is ook mogelijk, ideaal wanneer je een gast wil ontvangen of een presentatie wilt houden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is midden in het centrum van Amsterdam gelegen. In de nabije omgeving is er veel te beleven. Zo is er onder de kantoorruimten een gezellige koffiebar te vinden en zijn er nog vele anderen in de stad te aanwezig. Gezellige winkels om te shoppen, supermarkten en restaurants zijn hier ook niet te missen. De werkplekken zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer, een bushalte en het centraal station zijn met een loopafstand van 3 minuten bereikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Kantoorruimte huren Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal Nieuwezijds Voorburgwal 2 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Nieuwezijds Voorburgwal

Een gezellige plek waar werk en comfort dicht bij elkaar liggen.

Door de grote ramen die uitzicht bieden over de stad, voelt het hier als thuis! Ook de leuke printjes en het meubilair zorgen voor een prettige sfeer in het kantoor.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!