Amsterdam Oost, Piet Heinkade 55

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 550 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 11.000 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Piet Heinkade in Amsterdam (Oost)

Dit kantoorpand aan de Piet Heinkade in Amsterdam Oost is gelegen in het Oostelijk Havengebied. Een zakelijke, dynamische en inspirerende kantooromgeving. Het gebouw heeft energielabel A en voldoet daarmee aan de nieuwste standaarden. Diverse makelaars, financieel adviseurs en advocaten zijn hier al een kantoorruimte gaan huren.

Huurprijzen

Dit kantoorpand, gebouwd in het jaar 2002, biedt verschillende opties aan voor de verhuur. Zo huur je in dit pand een individuele werkplek, een kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Binnen dit kantoorpand worden volledig verzorgde kantoorruimtes aangeboden op basis van flexibele contracten. Voor een werkplek betaal je in dit pand een huurprijs van €550,-. Onze vastgoedconsultants geven je graag meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes en huurprijzen.

Aanwezigheid van een koffiebar en evenementenruimte

Dit fraaie kantoorgebouw aan de Piet Heinkade in Amsterdam Oost biedt vele bijzondere services aan, waaronder fietsreparatie. Daarnaast kun je als huurder gebruik maken van de koffiebar en is er op de 18e verdieping een ruimte ingericht als evenementenruimte. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om evenementen te organiseren, zowel zakelijk als privé. Tot slot heb je in dit pand een geweldig uitzicht over Amsterdam, heerlijk toch?

Locatie en bereikbaarheid

De bushalte Piet Heinkade ligt om de hoek, ideaal als je met het openbaar vervoer reist. Ook ligt Amsterdam Centraal Station op slechts 1 kilometer afstand. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk naar grote steden als Utrecht en Rotterdam. Reis je liever met de auto? Vanaf de A10 ben je binnen 9 minuten op kantoor. De ideale werklocatie voor alle soorten reizigers!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Piet Heinkade in Amsterdam Oost?

Zou jij graag een kijkje willen nemen in dit kantoorpand aan de Piet Heinkade in Amsterdam Oost om de mogelijkheden te bekijken? Dat kan! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wie weet huur jij binnenkort een leuke werkruimte in dit moderne kantoorgebouw aan de Piet Heinkade.

3D Viewer Piet Heinkade

Klik om te activeren

3 beoordelingen Piet Heinkade

Een kantoor op een top locatie met een geweldig uitzicht.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door vriendelijk personeel en wordt er een heerlijke kop koffie aangeboden. Een kantoor met een warme en vriendelijke sfeer!

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door vriendelijk en behulpzaam personeel.

In dit kantoor wordt een zeer uitgebreid servicepakket aangeboden. Zo kunnen ze er voor zorgen dat je fiets wordt gerepareerd, indien nodig. Over goede service gesproken!

Ideaal om via de 3D-viewer te zien hoe de het kantoorgebouw er van binnen uit ziet

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!