Utrecht Centrum, Nicolaas Beetsstraat 216

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 300 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.430 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 7.690 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Nicolaas Beetsstraat (Centrum)

Op zoek naar kantoorruimte in een karakteristiek kantoorpand in Utrecht? Dit kantoorpand is gelegen in de wijk Hooch Boulandt, op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal en het stadscentrum van Utrecht. Momenteel wordt het kantoorpand grondig gerenoveerd. Er zullen moderne kantoorruimten gerealiseerd worden, geschikt voor ieder soort onderneming.

Huurprijzen

De te huren kantoorruimten variëren van 25 m2 tot 185 m2. De huurprijs van de kleinste ruimte van 25 m2 bedraagt €1000,- per maand terwijl je voor de grootste ruimte een maandelijkse huurprijs van €7200,- betaald. De kantoorruimten huur je in principe voor een minimum termijn van 6 maanden. Liever voor een korter termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Een karakteristiek kantoorpand in het centrum van Utrecht

Dit kantoorgebouw betreft een erg karakteristiek kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1992. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 30.450 m2. Qua voorzieningen en services zit je hier aan het juiste adres! Er zijn vergaderruimtes aanwezig, het kantoorpand beschikt over een lift en er zijn diverse pantry's. Bovendien zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning, wel zo prettig tijdens de warme zomermaanden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Nilocaas Beetsstraat en ligt op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A12 en de A2 in slechts 8 minuten op kantoor. Bovendien vind je in de directe omgeving van het kantoorgebouw vele leuke restaurants en koffietentjes. Ideaal om na werktijd nog even gezellig een drankje te doen met collega's.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nicolaas Beetsstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Nicolaas Beetsstraat? Dat kan! Neem contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Nicolaas Beetsstraat

Modern gemeubileerde ruimten, top!

De style in de kantoorruimten sluit volledig aan bij onze voorkeur

De sfeer is perfect!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!