De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

  • Door Lynn Mickolajczak
  • dinsdag 2 oktober 2018

Ben je operator, pandeigenaar of verhuurder van kantoorruimte? Let dan goed op! Wij hebben een fantastisch stukje service dat je aan oriënterende huurkandidaten kunt bieden: de SKEPP m2 kantoorruimte calculator! De potentiële huurder vult eenvoudig zijn wensen in, waarna de tool berekent hoeveel m2 kantoorruimte er nodig is. Zo weet zowel verhuurder als huurder direct welke beschikbare kantoorruimte(n) interessant zijn. Win-win, als je het ons vraagt!


Wat houdt de SKEPP m2 kantoorruimte calculator precies in?

Als je het direct visueel wilt zien, bekijk dan het screenshot hieronder. Tromgeroffel... dat is de calculator! De huurkandidaat geeft allereerst aan hoeveel werkplekken zijn bedrijf nodig heeft. Belangrijk is dat bedrijven hierbij rekening houden met mogelijke uitbreiding van het personeel en een slag om de arm houden, indien groei op de loer ligt. Ook niet onbelangrijk: hoe ruim wil de partij zitten? Gaat 'Bedrijf X' voor economy-, comfort- of businessclass? Het verschil tussen economy (4 m2) en business (10 m2) is bijvoorbeeld 6 m2 per werkplek. Comfort zit daar met 6 m2 per werkplek tussenin.

Voorbeeld van de SKEPP calculator om m2 kantoorruimte te berekenenSlechts enkele stappen die de huurkandidaat moet doorlopen om het aantal m2 kantoorruimte te berekenen.

Ook vergaderruimte, loungeruimte en receptie? De calculator houdt er rekening mee

Naast kantoorruimte, maken bedrijven graag gebruik van extra ruimten. Iets dat bekend is bij jou als operator, pandeigenaar of verhuurder. Denk hierbij aan een vergaderruimte, een plek om te loungen en een receptiebalie waar receptionisten gasten kunnen ontvangen. Ook dit is simpel aan te geven in de calculator. Niet 1 maar 2 pantry's? Geen probleem, het aantal is simpel op te hogen.

Ondertussen doet de calculator aan de rechterzijde zijn werk en worden alle toevoegingen direct doorberekend in het totaal aantal benodigde m2 kantoorruimte. Zo, de huurkandidaat weet (ongeveer) hoeveel m2 kantoorruimte nodig is om aan de eigen wensen te voldoen. Dit ontzorgt je als verhuurder, want je hoeft geen te kleine of te grote ruimten aan te bieden. Wel zo prettig, toch?


Een indruk krijgen van businessclass werken? In deze VR Tour loop je virtueel door de URBAN-kantoorruimte in Vianen. Een onderdeel van het flexibele en duurzame inrichtingsconcept van SKEPP. Ook een kantoorinrichting met Officeplanner?

Met deze 5 simpele stappen voeg je de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toe aan jouw website

De werkwijze en de voordelen van de calculator zijn inmiddels hopelijk bekend bij jou als operator, pandeigenaar of verhuurder. Nu komen we 'to the point', want we leggen hieronder uit hoe jij de SKEPP m2 kantoorruimte calculator ook toevoegt op jouw website. Volg het stappenplan en je heb het binnen no time een functionele tool op je website. Kijk ook naar het screenshot onder het stappenplan en je hebt er direct een beeld bij.


Bereken m2 kantoorruimte

  1. Je klikt op de button 'Bereken m2 kantoorruimte' boven dit stappenplan; 
  2. De calculator opent vervolgens in een pop-up in je scherm. Rechtsonder klik je op de button 'Calculator insluiten', daarna opent een nieuw scherm;
  3. We kunnen ons voorstellen dat je graag je de tool in eigen bedrijfskleuren hebt. Geef aan wat de kleuren van de tekst, het accent en de achtergrond moet worden. Om zeker te weten dat de kleurenkeuze gelijk is aan hoe jij de tool wilt tonen, kijk je daaronder naar het voorbeeld. Tevreden? Top, op naar de volgende stap;
  4. De insluitcode onderaan de pop-up is aangepast aan jouw kleurenkeuze. Kopieer de insluitcode;
  5. Tijd voor de laatste stap... Implementeer de insluitcode in de HTML van jouw website, waarna de SKEPP m2 kantoorruimte calculator ook op jouw website zichtbaar is. En nog belangrijker: de tool werkt en is te gebruiken. Ready!
Voorbeeld van de kantoorruimte calculator met insluitcodeOok het toevoegen van de calculator aan je website is heel erg eenvoudig.

Ook dit is handige informatie over het aantal m2 kantoorruimte

In ons blog "Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon" geven we nog meer relevante informatie omtrent de combi tussen m2 en kantoorruimte. Denk hierbij aan de wettelijke voorschriften, het minimum aantal m2 kantoorruimte per persoon, extra informatie over economy-, comfort- en businessclass huren en btw-reglementen. Allemaal informatie die ook voor operators, pandeigenaren en verhuurders interessant is.


Blog: 'Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon'

Vragen hoe de tool toe te voegen is? Neem contact op met SKEPP

Uiteraard zou het kunnen dat je er, om welke reden dan ook, niet uitkomt om de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toe te voegen aan je website. Mocht dit zich voordoen, schroom niet en neem contact op met SKEPP. Dan beantwoorden we graag je vragen om ervoor te zorgen dat de tool alsnog op jouw website getoond wordt. We zijn bereikbaar op 085 - 877 05 19 of info@skepp.com. Veel plezier met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!

Benieuwd hoe je verder ontzorgd kunt worden als operator, pandeigenaar of verhuurder door SKEPP? Lees onderstaande artikelen en doe er je voordeel mee

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure