Waarom je bij SKEPP je bedrijfshuisvesting vindt

  • Door Madée Reinerink
  • dinsdag 5 maart 2019

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfshuisvesting? SKEPP helpt jou met het vinden van de perfecte kantoorruimte! Dagelijks staat het bedrijf met circa 150 andere bedrijven in contact om de zoektocht naar een geschikte bedrijfshuisvesting zo goed mogelijk te laten lopen. in dit blog lees je waarom jij SKEPP moet inschakelen voor het vinden van de perfecte bedrijfshuisvesting!


De zoektocht begint met een overzichtelijk aanbod aan kantoorruimte. Je zoekt naar de geschikte kantoorlocatie voor jouw bedrijfshuisvesting via onze kantorenaanbod-pagina. Het brede kantorenaanbod zorgt ervoor dat er genoeg keuze is voor jouw onderneming. Te veel aanbod? Dan is er de mogelijkheid om te filteren op basis van jouw wensen en eisen. Zo bepaal jij welke benodigdheden belangrijk zijn voor jouw bedrijf, denk hierbij aan internet, koffie, printen of een vergaderruimte.


Bekijk het kantorenaanbod

Herikerbergweg 292 0307Een kantoorpand waar de volledige inrichting al is voorzien.

Jouw bedrijfshuisvesting met SKEPP

De zoektocht naar bedrijfshuisvesting hoeft niet moeilijk te zijn. Met persoonlijk, eerlijk, en ook niet geheel onbelangrijk; gratis advies van onze vastgoedconsultants is het geen lastige opgave. Door het bepalen van jouw wensen en eisen wordt er een selectie gemaakt van kantoorruimten die aansluit op jouw behoeften. Het advies van de vastgoedconsultant is vrijblijvend. Jouw potentiële kantoorruimte gevonden? Alles wordt netjes afgehandeld met de verhuurder, zodat jij je gewoon kunt focussen op je core business. Letterlijk van A tot Z dus!

‘Goed, vriendelijk, toegankelijk, bereid je direct te helpen op een 'unieke manier', je krijgt een 100 procent persoonlijke aanpak - Retourplaza.’

De verschillen met een bedrijfsmakelaar

Waar je eerder met een bedrijfsmakelaar op stap ging voor het vinden van jouw geschikte kantoorruimte, is het momenteel steeds populairder om via een vergelijkingswebsite als SKEPP op zoek te gaan voor de geschikte bedrijfshuisvesting. Waarom? Een bedrijfsmakelaar beschikt namelijk slechts over enkele kantoorruimten in zijn portefeuille. Op een vergelijkingswebsite vind je al gauw een veel ruimer aanbod. Zo werkt SKEPP samen met zo’n 900 verschillende verhuurders.

Kantoorruimte aan de Kastanjelaan 400Het sociale hart om samen met je collega's te lunchen of klanten op bezoek te laten komen.

Met een kantorenaanbod van ongeveer 900 verschillende verhuurders vind jij gegarandeerd jouw bedrijfshuisvesting.

Zoals eerder vernoemd helpen onze vastgoedconsultants je graag met persoonlijk advies. Het voordeel voor jouw onderneming is dat wanneer je na een rondleiding nog met onduidelijkheden zit je altijd bij ons terecht kunt. We zijn namelijk transparant en beantwoorden je vragen dus volledig en eerlijk.

Het wachten op een afspraak met een bedrijfsmakelaar voor een rondleiding hoeft niet meer. Een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte gaat tegenwoordig veel gemakkelijker. Je kunt namelijk zelf het tijdstip voor de rondleiding helemaal bepalen. Of dit nu na is werktijd omdat je eerst je werk af moet maken of graag een rondleiding vroeg in de ochtend wil, je bepaalt het zelf.

Kantoorruimte aan de Piet Heinkade 55Het natuurlijke licht en strakke design zorgen voor een rustgevende sfeer.

‘Na contact opgenomen te hebben met SKEPP, is hierop snel en accuraat gereageerd. Binnen twee weken is de gewenste kantoorruimte gerealiseerd, heb ik een rondleiding gehad en is het contract naar mijn wensen opgesteld. Prettige en vriendelijke benadering - SPI International B.V.’

SKEPP ontzorgt jou in de zoektocht naar een bedrijfshuisvesting

Tijdens de zoektocht naar de geschikte bedrijfshuisvesting is het voor jouw bedrijf belangrijk dat jij je zo veel mogelijk kunt focussen op je core business. Zo zijn er tegenwoordig genoeg handigheden om jouw bedrijf te ontzorgen en het werk niet stil hoeft te liggen. Mogelijkheden om de zoektocht sneller te laten verlopen zijn gratis advies, virtuele rondleidingen en ga in jouw bedrijfshuisvesting voor een ingerichte kantoorruimte.

Bespaar tijd met virtuele rondleiding

Zelf te druk voor een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimten? Door virtuele rondleidingen hoef je niet meteen fysiek het bedrijfspand te bezoeken. Zo kun jij vanuit je huidige kantoor al jouw potentiële bedrijfshuisvesting bekijken. Dit op elk gewenst moment van de dag. Gemakkelijk en ook nog eens tijdbesparend. Hieronder een Virtual Tour om er een beeld van te krijgen:

Amstelveenseweg 500, Amsterdam

Om het allemaal nog iets makkelijker en moderner te maken, zijn er tegenwoordig ook virtuele brillen om jouw potentiële bedrijfshuisvesting te bekijken. Middels een VR Bril kun jij op ieder gewenst moment je mobiel in de VR Bril bevestigen en een kijkje nemen in verschillende kantoorruimten om zo jouw geschikte bedrijfshuisvesting te vinden. Lees hoe het werkt in de blog ‘Hoe Virtual Reality het vinden van kantoorruimte versnelt en vergemakkelijkt’.

Ga voor een ingerichte kantoorruimte

Naast het helpen in de zoektocht naar een bedrijfshuisvesting biedt SKEPP ook de mogelijkheid om jouw bedrijf te helpen bij de kantoorinrichting. Zo word jij tijdens de zoektocht zoveel mogelijk ontzorgt, zodat jij je volledig kunt focussen op je core business. Tegenwoordig moeten kantoren namelijk opvallen, efficiënt zijn, de productiviteit verhogen en flexibiliteit bieden. Dit alles met behulp van een Personal Designer. Je vraagt een inrichtingsvoorstel aan op basis van jouw wensen en eisen, waarna de Personal Designer voor jou direct aan de slag gaat.

‘De communicatie was snel en duidelijk. Ik wilde graag weten welke opstellingen mogelijk waren in het kantoorpand dat ik gehuurd heb. Ik hoefde alleen een plattegrond van de ruimtes aan te leveren en binnen een paar dagen had ik het ontwerp met Officeplanner al in mijn mailbox zitten. Super snelle service! - Anne’

Officeplanner kenmerkt zich door haar flexibiliteit. Dit komt mede doordat werkplekken gemakkelijk zijn op te schalen, of wanneer nodig af te schalen. Jouw ingerichte kantoorruimte is volledig gericht op het nieuwe Activity Based Werken. Daarnaast heb jij binnen één week jouw bedrijfshuisvesting al volledig ingericht. Ideaal toch?

Al het meubilair vind je in de Officeplanner Webshop

Heb je de touwtjes liever zelf in handen dan heb je mogelijkheid om jouw eigen kantoormeubilair aan te schaffen in de Officeplanner Webshop. Van bureaustoelen tot bureaus tot akoestiek. Binnen slechts enkele stappen kun jij al in het bezit zijn van een compleet ingerichte kantoorruimte. Lees het stappenplan in de blog:


Blog Officeplanner Webshop

Oriëntatiefase voor een bedrijfshuisvesting

Ook wanneer je nog in de oriëntatiefase zit omtrent het zoeken naar een bedrijfshuisvesting ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Om je enige wegwijs te maken lees je in ‘De gids voor kantoorruimte huren: alle relevante termen op een rij’ alles om goed georiënteerd te zijn voor het vinden van een geschikte bedrijfshuisvesting.


De gids voor kantoorruimte huren

Er komen natuurlijk veel vragen kijken bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte. Want ga je voor een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorconcept? Of voor hoelang ga je een huurcontract aan? En kies ik voor een ingerichte kantoorruimte? Alle informatie die je zoekt vind je op de site van SKEPP. Zo lees je in de blogs alles over de laatste trends, maar nog belangrijker voor jouw onderneming wanneer het zich nog in de oriëntatiefase bevindt: onze kennisbank items.

Kantoorruimte huren aan de Sphinxcour 9aGa net zoals deze kantoorruimte voor een modern ingerichte kantoorinrichting?

Het fijne aan de zoektocht was dat ik er zelf bovenop zat, maar SKEPP er ook bovenop zat. Dit door het wekelijks contact wat ik met ze had - Roham, AttachingIT.’

SKEPP begeleid je van A tot Z!

Een vergelijkingswebsite als SKEPP is dus uitermate geschikt om in te schakelen voor het zoeken naar de perfecte bedrijfshuisvesting. Er wordt namelijk gratis en geheel vrijblijvend advies gegeven door de vastgoedconsultants. Of dit nu begint in de oriëntatiefase of wanneer jij de perfecte bedrijfshuisvesting gevonden hebt. Je wordt letterlijk van A tot Z geholpen.

Ben je benieuwd hoe anderen de zoektocht naar hun bedrijfshuisvesting hebben ervaren? In de blogcategorie ‘Community’ lees jij hoe ondernemers de hulp van een vergelijkingswebsite hebben ervaren! Je leest hier tips en obstakels die de verschillende bedrijven tegen zijn gekomen. De moeite waard om te lezen dus:


Community Blogs

Vragen? Neem contact op met SKEPP

Bij SKEPP begrijpen wij ook dat het zoeken naar de perfecte kantoorruimte soms een lastige opgave kan zijn. Mocht je dan ook nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. Deze professionals leggen je precies uit hoe wij jouw onderneming kunnen helpen bij het vinden van jouw geschikte kantoorruimte. Wat we daarnaast ook weten, is dat jij met SKEPP gegarandeerd de perfecte bedrijfshuisvesting vindt!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure