Kantoorruimte huren Den Haag, Waldorpstraat 5

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Waldorpstraat 5 in Den Haag

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 1.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 46 m2
  Huurprijs: € 2.150 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 75 m2
  Huurprijs: € 3.850 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Waldorpstraat in Den Haag

In dit kantoorpand aan de Waldorpstraat in Den Haag kun jij binnenkort een geweldige kantoorruimte gaan huren! Voorheen was dit het hoofdkantoor en postsorteercentrum van PostNL. Maar zij zijn verhuisd naar het Stationspostgebouw dus dit business center wellicht de ideale werkplek voor jou bieden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

Momenteel is er een prachtige ruimte van 90m2 beschikbaar. Deze ruimte huur je al voor maar €3.250,- per maand inclusief de service kosten. De kantoorruimte kan volledig gemeubileerd worden opgeleverd en ook de schoonmaak is in deze prijs opgenomen. Het business center is een energieke en bruisende omgeving waar professionals elkaar opzoeken en elkaar inspireren. De omgeving zet aan tot interactie en creëert een plek waar nieuwe ideeën ontstaan.

Hippe koffiebar, vergaderruimtes en receptie

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Waldorpstraat in Den Haag krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Op de begane grond worden jij en jouw bezoekers voorzien van een heerlijke kop koffie in de hippe koffiebar met barista. Ook zijn er diverse vergaderruimtes en ontmoetingsplekken voor een praatje formeel of informeel. Jij en jouw bezoekers worden dagelijks warm ontvangen door de aanwezige gastvrouw/heer. Zij kunnen jouw bezoekers verwelkomen en doorsturen naar de juiste ruimte. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk waardoor jij altijd flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw bevindt zich op een unieke locatie dichtbij het centrum van Den Haag. Jouw nieuwe werkplek is goed te bereiken met de auto maar ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Het kantoorgebouw bevindt zich namelijk vlak naast het Den Haag Centraal Station. Vanuit hier reis je gemakkelijk naar diverse belangrijke hotspots en steden in de omgeving. In het centrum van Den Haag zijn veel winkels en horecagelegenheden gevestigd waar jij terecht kunt tijdens of na een dag hard werken. Ook zijn er veel experts, ondernemers en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Waldorpstraat in Den Haag?

Ben jij enthousiast geworden op een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Waldorpstraat in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en helpen je bij het inplannen van een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Waldorpstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen