Den Haag, President Kennedylaan 19

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de President Kennedylaan (Statenkwartier)

Al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Den Haag? Stop dan met zoeken. In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Stadhoudersplantsoen, zijn namelijk meerdere kantoorruimten beschikbaar. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1960 met een totale gebruiksoppervlakte van 4560 m2. Momenteel huren al diverse accountantsadministratiekantoren, advocatenkantoren en telecombedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. 

Huurprijzen

Er zijn nog een beperkt aantal kantoorruimten beschikbaar in dit eigentijdse kantoorgebouw. Het betreffen kantoorruimten vanaf 25 m2. Deze kantoorruimten zijn te huur vanaf €499,- per maand. Een flexibel huurcontract opstellen? Vraag dan naar de huurvoorwaarden. Je geniet echter van de meest gunstige huurprijs als je besluit voor minimaal 1 jaar kantoorruimte te huren. 

Restaurant, pantry en 24/7 toegang 

Aan de President Kennedylaan zijn de voorzieningen en services van hoog niveau. Zo is er een bedrijfsrestaurant, hier kun jij gezellig met collega’s lunchen. Ook is het kantoorpand voorzien van een pantry en als huurder heb je 24/7 toegang. Verder zitten ook de standaard services zoals de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Aert van der Goesstraat. Vanaf deze bushalte ben je lopend binnen 3 minuten op kantoor. Met de auto is het kantoorpand het snelst te bereiken vanaf de A12. Het kost je vanaf deze snelweg slecht 20 minuten om op kantoor te komen. Deze goede bereikbaarheid maakt het ook een ideale locatie om zakenpartners te ontvangen. En wil je na werktijd gezellig een hapje eten met collega’s? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Eetcafé De Parodie en La Bruschetta zijn hiervoor zeker aan te raden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de President Kennedylaan?

Wil jij graag een ruimte van 25 m2 huren aan de President Kennedylaan in Den Haag? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren in Den Haag, President Kennedylaan President Kennedylaan 19 Den Haag Toplocatie!

2 beoordelingen President Kennedylaan

Keurige kantoorruimte, goed bereikbaar.

Alleen jammer dat er geen lift aanwezig is

Ruime kantoorruimten die er keurig uitzien.

Vriendelijke verhuurder en er hangt een goede sfeer onder de huurders.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!