Den Haag, President Kennedylaan 19

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorruimte huren aan de President Kennedylaan in Den Haag (Statenkwartier)

Al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Den Haag? Stop dan met zoeken. In dit kantoorpand, gelegen aan de President Kennedylaan in de buurt Stadhoudersplantsoen, zijn namelijk meerdere kantoorruimten beschikbaar. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1960 met een totale gebruiksoppervlakte van 4560 m2. Momenteel huren al diverse accountantsadministratiekantoren, advocatenkantoren en telecombedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen

Er zijn nog een beperkt aantal kantoorruimten beschikbaar in dit eigentijdse kantoorgebouw. Het betreffen kantoorruimten vanaf 25 m2. Deze kantoorruimten zijn te huur vanaf €499,- per maand. Een flexibel huurcontract opstellen? Vraag dan naar de huurvoorwaarden. Je geniet echter van de meest gunstige huurprijs als je besluit voor minimaal 1 jaar kantoorruimte te huren.

Restaurant, pantry en 24/7 toegang

Aan de President Kennedylaan in Den Haag zijn de voorzieningen en services van hoog niveau. Zo is er een bedrijfsrestaurant, hier kun jij gezellig met collega’s lunchen. Ook is het kantoorpand voorzien van een pantry en als huurder heb je 24/7 toegang. Verder zitten ook de standaard services zoals de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn op een korte loopafstand bereikbaar, binnen 4 minuten bereik jij jouw werkplek. Met de auto is het kantoorpand het snelst te bereiken vanaf de A12. Het kost je vanaf deze snelweg slecht 20 minuten om op kantoor te komen. Deze goede bereikbaarheid maakt het ook een ideale locatie om zakenpartners te ontvangen. En wil je na werktijd gezellig een hapje eten met collega’s? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn hier in de nabije omgeving gezellige eetgelegenheden te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de President Kennedylaan in Den Haag?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de President Kennedylaan in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contac top met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in deze zoektocht. SKEPP helpt jou bij het vinden van een geschikte kantoorruimte aan de President Kennedylaan.

2 beoordelingen President Kennedylaan

Keurige kantoorruimte, goed bereikbaar.

Alleen jammer dat er geen lift aanwezig is

Ruime kantoorruimten die er keurig uitzien.

Vriendelijke verhuurder en er hangt een goede sfeer onder de huurders.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!