Den Haag Escamp, Platinaweg 25

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 475 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Platinaweg (Loosduinen)

Op zoek naar kantoorruimte op een mooie locatie in Den Haag? Dan zit je hier aan het juiste adres. Kantoorruimte is namelijk te huur in dit kantoorpand gelegen in de buurt Kerketuinen en Zichtenburg. Het kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2045 m2. Huren voor minimaal 1 jaar is financieel het meest voordelig. Je huurt hier in een kantoorpand waar al diverse advocatenkantoren en detailhandels gevestigd zijn. In de omgeving kan je onder andere een Albert Heijn en lunchroom vinden, zo kan je rustig een keer je brood vergeten.

Huurprijzen, kantoor Platinaweg, Den Haag

Kantoorruimte huren kan in dit kantoorpand vanaf 3 maanden. Echter, zoals gezegd levert een langer huurtermijn financieel voordeel op. Het kantoorpand bestaat uit vijf verdiepingen en is geschikt voor zowel kleine- als grote ondernemingen. Zo huur je al een kantoorruimte met 1 tot 2 werkplekken voor maar €350,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren? Je kunt in dit kantoorpand ook een kantoorruimte huren met 8 werkplekken. Voor meer informatie over de huurprijs hiervan kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Je kan de kantoorruimten gemeubileerd huren. Ben je opzoek naar een grotere ruimte? Er is ook een ruimte beschikbaar met een oppervlakte van 100 m2.

Platinaweg: bemande receptie, meubilair, glasvezel en telefonie

Vele services en voorzieningen zijn inbegrepen wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Platinaweg in Den Haag. Zo zitten kosten voor meubilair, internet en telefonie bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een mooie lounge met koffiehoek. Bovendien zijn er verschillende pantry’s, spreek- en trainingsruimten aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. De bemande receptie vangt al jouw gasten op en er is ook nog eens heerlijke koffie. En het leuke is: dit alles is inbegrepen! Om je optimaal op je werk te kunnen storten, heb je 24/7 toegang tot je kantoor.

Locatie en bereikbaarheid, Platinaweg, Den Haag

Dit kantoorpand is gelegen op een erg gunstige locatie. De dichtstbijzijnde bushalte ligt recht voor het kantoorpand. Kom je met de auto? Dan ben je vanaf de A4 in slechts enkele minuten op kantoor. En parkeren kan geheel gratis, is dat even mooi meegenomen! Dit kantoorpand is ook perfect gelegen als het gaat om gezelligheid na werktijd. Een lekker hapje eten kun je bijvoorbeeld bij Peach Garden, een restaurant 400 meter verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Platinaweg?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit levendige businesscenter waar ondernemers zich echt thuis voelen? Plan dan een rondleiding bij ons in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3D Viewer Platinaweg

Klik om te activeren

5 beoordelingen Platinaweg

Gave ruimte om te vergaderen!

ik kom iedere dag langs dit pand, ziet er prima uit en volgens mij is iedereen ook positief over de mogelijkheden hier

Representatief kantoorpand!

Prima plekje, ook om gasten te kunnen ontvangen

De foto's geven een goed beeld van het pand!

Genoeg extra ruimte aanwezig voor bijeenkomstne en vergaderingen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!