Den Haag Haagse Hout, Bezuidenhoutseweg 161

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Bezuidenhoutseweg (Haagse Hout)

Kantoorruimte gezocht in Den Haag? Dat komt goed uit! In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Haagse Hout, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het kantoorpand is gebouwd in 1960 en de totale gebruikersoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 2186 m2. Diverse bedrijven als advocatenkantoren, uitgeverijen en financiële holdings huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn diverse kantoorruimten te huur vanaf 25 m2. De huurprijs van deze kantoorruimten bedraagt €695,- per maand. Er kunnen, indien gewenst, flexibele huurcontracten worden opgesteld. Dat betekent: huren op de wijze die bij jou past! Wil je van de laagste huurprijs profiteren? Huur dan voor tenminste 1 jaar een kantoorruimte op deze locatie. 

Vergaderruimte en bemande receptie 

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoge kwaliteit. Alles is dusdanig goed geregeld dat jij je volledig kunt focussen op jouw core business. Zo bieden ze bij de centrale receptie een telefoonbeantwoording service aan. Zo mis jij geen enkel belangrijk telefoontje, mocht je even niet bereikbaar zijn. Daarnaast kun jij als huurder gebruik maken van de diverse spreek- en vergaderruimten. Bovendien kan er catering worden verzorgd op deze locatie. Je betaalt alleen voor de dingen die jij nodig hebt, zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand prima bereikbaar. Met het openbaar vervoer kun je het beste uitstappen bij bushalte Laan van Nieuw Oost-Indië. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Kom je met de auto? Vanaf de A12, A4 en A13 ben je binnen enkele minuten op kantoor. Zo’n goede bereikbaarheid is erg prettig, zeker als jij vaak gasten op locatie ontvangt. Voor gezelligheid na werktijd hoef je ook niet ver te lopen. Diverse cafés en restaurants liggen direct om de hoek. New Babylon Piazza is zeker de moeite waard, ook voor het houden van evenementen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bezuidenhoutseweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren vanaf 25 m2 op deze locatie in Den Haag? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Hiervoor plan je een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren dicht bij Den Haag Centraal Station Bezuidenhoutseweg 161 Den Haag Haagse Hout Toplocatie!

3D Viewer Bezuidenhoutseweg

Klik om te activeren

4 beoordelingen Bezuidenhoutseweg

het zou fantastisch zijn als onze telefoon wordt opgenomen door de receptie, dat hebben we op onze huidige locaite niet.

Leuke locatie, goed bereikbaar en moderne inrichting.

Zakelijke, moderne inrichting!

Erg leuke ruimten en gezellige groep huurders.

Nette receptie, vriendelijk ontvangt en goede dienstverlening! Prima verzorgd allemaal.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!