Kantoorruimte huren Den Haag Haagse Hout, Bezuidenhoutseweg 161

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bezuidenhoutseweg 161 in Den Haag Haagse Hout

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 1.150 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag

Kantoorruimte gezocht in Den Haag? Dat komt goed uit! In dit kantoorpand, gelegen aan de Bezuidenhoutseweg, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het kantoorpand is gebouwd in 1960 en de totale gebruikersoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 2186 m2. Diverse bedrijven als advocatenkantoren, uitgeverijen en financiële holdings huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn diverse kantoorruimten te huur vanaf 25 m2. De huurprijs van deze kantoorruimten bedraagt €695,- per maand. Er kunnen, indien gewenst, flexibele huurcontracten worden opgesteld. Dat betekent: huren op de wijze die bij jou past! Wil je van de laagste huurprijs profiteren? Huur dan voor tenminste 1 jaar een kantoorruimte op deze locatie. 

Vergaderruimte en bemande receptie 

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoge kwaliteit. Alles is dusdanig goed geregeld dat jij je volledig kunt focussen op jouw core business. Zo bieden ze bij de centrale receptie een telefoonbeantwoording service aan. Zo mis jij geen enkel belangrijk telefoontje, mocht je even niet bereikbaar zijn. Daarnaast kun jij als huurder gebruik maken van de diverse spreek- en vergaderruimten. Bovendien kan er catering worden verzorgd op deze locatie. Je betaalt alleen voor de dingen die jij nodig hebt, zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand prima bereikbaar. Met het openbaar vervoer kun je het beste uitstappen bij bushalte Laan van Nieuw Oost-Indië. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Kom je met de auto? Vanaf de A12, A4 en A13 ben je binnen enkele minuten op kantoor. Zo’n goede bereikbaarheid is erg prettig, zeker als jij vaak gasten op locatie ontvangt. Voor gezelligheid na werktijd hoef je ook niet ver te lopen. Diverse cafés en restaurants liggen direct om de hoek. Bijvoorbeeld aan de Theresiastraat, daarnaast is er ook een foodhall genaamd Minglemush, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag?

Wil jij graag een kantoorruimte huren vanaf 25 m2 op deze locatie aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. We beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de bezuidenhoutseweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

het zou fantastisch zijn als onze telefoon wordt opgenomen door de receptie, dat hebben we op onze huidige locaite niet.

K

Leuke locatie, goed bereikbaar en moderne inrichting.

S

Zakelijke, moderne inrichting!

Erg leuke ruimten en gezellige groep huurders.

P

Nette receptie, vriendelijk ontvangt en goede dienstverlening!

Prima verzorgd allemaal.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bezuidenhoutseweg 161

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen