Super deal

Den Haag Centrum, Kalvermarkt 53

5 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.400 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kalvermarkt (Centrum)

Dit kantoorgebouw is één van de meest spraakmakende gebouwen van Den Haag. Het kantoorpand is beker bekend als het ‘IJspaleis’ van Den Haag, vanwege haar witte kleur en opvallend ontwerp. Het betreft een groot kantoorpand met een gebruikersoppervlakte van maar liefst 93.921 m2. Het kantoorpand is in 1995 gebouwd en momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Voorbeelden van bedrijven die al een kantoorruimte huren in dit kantoorpand zijn adviesbureaus, notariskantoren en grafisch ontwerpbureaus.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand, dat gelegen is in de buurt Uilebomen, zowel flexwerkplekken als kantoorruimten. Een flexwerkplek voor 5 dagen per week is al te huur voor slechts €150,- per maand. Toch liever een afgesloten kantoorruimte huren? Dat kan al voor €1300,- per maand. Je huurt dan een kantoorkamer voor 2 personen. Bovengenoemde prijzen betreffen all-inprijzen, dit betekent dat servicekosten zijn inbegrepen en je niet voor verrassingen komt te staan.

Een espressobar, café en restaurant

Één ding is zeker: voor eten en drinken hoef je in ieder geval niet de deur uit. Het kantoorpand beschikt namelijk over een espressobar, café en restaurant. Hier kun je terecht voor de lekkerste espresso’s en cappuccino’s en tussen de middag kun je er genieten van versbelegde broodjes. Naast deze horecavoorzieningen, is er ook een receptie aanwezig in het kantoorpand. De receptionistes kunnen je ondersteunen bij diverse werkzaamheden, zoals de postverwerking of telefoonbeantwoording. Bovendien zijn er in dit pand voldoende print- en kopieerfaciliteiten voorhanden. Een hoog serviceniveau kun je wel stellen!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Kalvermarkt in Den Haag kent een uitstekende bereikbaarheid, voor zowel automobilisten als treinreizigers. Met de auto ben je vanaf de A12, A4 en A13 namelijk in slechts 10 minuten op kantoor. Kom je met de trein? Dan kun je het beste uitstappen bij Den Haag Centraal. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar kantoor. Bovendien is er bij dit pand voldoende parkeergelegenheid, ideaal als jij zakenpartners op bezoek krijgt!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kalvermarkt?

Zie jij het al zitten om een flexwerkplek of kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw in Den Haag? Kom gezellig eens langs en drink een lekker kopje koffie in de espressobar. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

5 beoordelingen Kalvermarkt

Prachtig hoe hier een andere betekenis aan kantoor wordt gegeven.

De kantoorruimtes hebben een moderne inrichting, een warme sfeer en het personeel is uiterst vriendelijk.

Een keurig kantoor.

Het merendeel van ons personeel maakt gebruik van het openbaar vervoer, wat deze locatie een goede keuze maakt. De huurprijs is wat hoger, maar gekeken naar de uitstekende diensten en vriendelijke service die we er voor terug kijken, zal het de prijs absoluut waard zijn.

Een prachtig kantoor op een mooie locatie

Wat een tof gebouw, van alle gemakken voorzien.

Inclusief een mooie fitnessruimte voor na het werk.

Een prachtig kantoorpand op een top locatie.

Het centraal station om de hoek dus goed bereikbaar met het OV.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!