Super deal

Rijswijk, Laan van Vredenoord 33

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 495 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 7.920 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk

Op zoek naar een kantoorruimte in de buurt Hoornwijck in Rijswijk? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit kantoorpand aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk huur je kantoorruimte tegen een relatief lage huurprijs. Het kantoorgebouw stamt uit het jaar 2002 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 12.532 m2.

Huurprijzen

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand tegen relatief lage huurprijzen. Zo huur je al een kantoorruimte van 25 m2 voor maar €475,- per maand. Je huurt tegen de meest gunstige prijs als je besluit om kantoorruimte te huren voor minimaal 1 jaar. Ben je toch op zoek naar kantoorruimte voor een kortere periode? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Pantry, schoonmaak en 24/7 toegang

Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Laan van Vredenoord, dan maak je direct gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een pantry aanwezig, een ideale plek om ’s ochtends een kopje koffie te zetten of om je lunch te bereiden. Daarnaast heb je als huurder 24/7 toegang tot het kantoorgebouw en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. Bovendien beschikt het kantoorpand over een bemande receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorlocatie kent een uitstekende bereikbaarheid, middels zowel het openbaar- als eigen vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Voorburg, dit treinstation ligt op een afstand van 2,6 kilometer. Ook ligt lijn 15 van de tram op een korte loopafstand van slechts 2 minuten. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A4, A13 en de A12. Vanaf deze snelwegen ben je in minder dan 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk?

Ben jij helemaal enthousiast over de mogelijkheden die dit kantoorpand aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk te bieden heeft? Kom dan snel eens langs om het kantoorgebouw met eigen ogen te bekijken. Hiervoor plan je bij onze vastgoedconsultants gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor in.

5 beoordelingen Laan van Vredenoord

Professioneel ontvangst door de receptie bij binnenkomst.

Huurders krijgen ook allemaal een eigen postvak bij de ingang, netjes geregeld.

De kantoorkamers zijn prettig ingedeeld.

Mooie lichte ruimtes met prima meubilair.

Representatieve kantoren in mooi business center in Rijswijk.

De services in dit kantoorpand zijn van topniveau! Goede administratieve ondersteuning.

Netjes ontvangen door de receptie.

Fijn dat je als huurder een eigen postvak krijgt en de kantoren zelf ruim opgezet en prima verlicht. Niets te klagen tot dusver.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!