Den Haag Centrum, Koninginnegracht 19

4 (10)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Koninginnegracht in Den Haag

Aan de Koninginnegracht in Den Haag huur je een zakelijke en inspirerende kantoorruimte. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1969 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4560 m2. Het kantoorpand staat in een erg gezellige buurt met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Je kunt in de nabije omgeving naar de gezellige Denneweg, een geschikte winkel/horecastraat.

Huurprijzen

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Willemspark, huur je kantoorruimte tegen relatief lage huurprijzen. De ruimten die beschikbaar zijn beginnen bij een metrage van 28 m2. Voor deze ruimte van 28 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €795,-. Je huurt hier voor de lange termijn tegen een vaste lage huurprijs. Echter, een korte huurperiode behoort ook tot de mogelijkheden.

Een receptie met ondersteunende services

De voorzieningen en services in dit kantoorpand aan de Koninginnegracht in Den Haag zijn van hoog niveau. Zo is er een bemande receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden. Zij nemen de post voor je in ontvangst en beantwoorden indien gewenst de telefoon voor je. Verder heb je in dit kantoorpand 24/7 toegang tot de kantoorruimten en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van het kantoorpand in Den Haag is uitstekend qua bereikbaarheid. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Dr. Kuyperstraat, deze halte ligt op een afstand van slechts 100 meter. Met de auto ben je vanaf zowel de A12 als de A4 en A13 in minder dan 10 minuten op kantoor. Over de bereikbaarheid hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Koninginnegracht in Den Haag ?

Zou jij graag een ruimte van 25 m2 willen huren in dit kantoorpand aan de Koninginnegracht in Den Haag? Wees er dan snel bij. Plan een rondleiding in en bekijk het kantoor met eigen ogen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

3D Viewer Koninginnegracht

Klik om te activeren

10 beoordelingen Koninginnegracht

Erg mooi kantoor, maar het past helaas niet helemaal bij de uitstraling van ons bedrijf. We zoeken een iets creatieveren omgeving.

Vorige week heb ik een erg plezierige rondleiding gekregen in dit kantoor.

De verhuurder wist mij goed te informeren over de mogelijkheden die ze mij kunnen bieden. Wij zoeken een representatieve kantoorruimte voor ons bedrijf in de financiële dienstverlening. Dit zou wel eens een reële optie kunnen zijn voor ons.

Veel bedrijvigheid daar zo te zien op de foto's!

Erg functioneel die 3d viewer.

Je krijgt zo een helder beeld van de diverse ruimten in dit pand, Complimenten!

Alles aan dit pand klopt gewoon, super

Functioneel ingericht!

Prachtig kantoorpand van de buitenkant!

En het interieur is minstens zo mooi.. super!

Ideale 3D viewer, geeft een goed beeld van hoe het pand in werkelijkheid is. Representatieve entree met zakelijke ontvangstbalie.

Ruime, lichte kantoorruimten.

Voldoende lichtinval en voldoende opbergruimte.

Leuk kantoorgebouw en een top plekje!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!