Kantoorruimte huren Den Haag Laak, Calandstraat 1 - 35

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Calandstraat 1 - 35 in Den Haag Laak

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 49 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 615 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 87 m2
  Huurprijs: € 1.069 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 94 m2
  Huurprijs: € 1.155 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 600 m2
  Huurprijs: € 7.375 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Calandstraat in Den Haag

In dit moderne ondernemerscentrum aan de Calandstraat in Den Haag kun jij vanaf nu een toffe kantoorruimte huren. Het Business Center beschikt over diverse kantoorkamers die variëren in oppervlakte. De nette kantoorunits beschikken over diverse hoogwaardige faciliteiten die jouw werkdag compleet maken.

Kantoorruimte huren

Het Business Center biedt zowel kleine als grote kantoorkamers aan. Wellicht zit hier de geschikte ruimte voor jou tussen! Neem bijvoorbeeld de kleinst kantoorkamer met een oppervlakte van 18m2 deze kantoorunit huur je al voor slechts €225,- per maand. Behoefte aan meer oppervlakte? Neem dan een kijkje in de grotere kantoorkamers van bijvoorbeeld 29m2 of 94m2. Ook is het mogelijk een hele verdieping te huren op zowel de 5de als 6de verdieping zijn momenteel nog grote oppervlaktes beschikbaar tot 600m2. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief de servicekosten. Dus geen verrassingen!

Parkeergelegenheid, een centrale receptie en vergaderruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Calandstraat in Den Haag kun jij van diverse faciliteiten gebruik maken. Huur bijvoorbeeld je eigen parkeerplaats voor maar €840,- per maand. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een plekje voor jouw auto. Bij binnenkomst worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de aanwezige receptionist. Bovendien kan de receptionist diverse werkzaamheden van je overnemen zodat jij op je eigen jouw eigen werkzaamheden kunt blijven richten. In het ondernemerscentrum zijn diverse representatieve vergaderruimtes beschikbaar die jij kunt huren voor een bijeenkomst groot of klein.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich aan de rand van de Haagse binnenstad. En op vijf minuten rijden van de belangrijkste snelwegen rondom Den Haag. Dit maakt jouw nieuwe werkplek goed bereikbaar met behulp van de auto. Ook het openbaar vervoer biedt een goed mogelijkheid door de ligging nabij Station Hollands Spoor. Vanuit hier sta jij in verbinding met diverse hotspots en steden in de omgeving. Op deze locatie kunnen wonen, werken, winkelen en studeren prima worden gecombineerd. In de omgeving zijn diverse bedrijven, ondernemingen en winkels gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Een kantoorruimte huren aan de Calandstraat in Den Haag?

Wil jij een fijne kantoorruimte huren aan de Calandstraat in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen bewonderen! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Calandstraat 1 - 35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen