Den Haag Haagse Hout, Jan Pietersz. Coenstraat 7

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Jan Pietersz. Coenstraat (Bezuidenhout)

Op zoek naar een werkplek of kantoorruimte in de buurt Bezuidenhout-West? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit kantoorpand uit het jaar 2002 zijn nog meerdere kantoorruimten te huur. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Voorbeelden van deze bedrijven zijn rechtskundig adviesbureaus, financiële instellingen en accountantskantoren.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur variërend van 11 m2 tot 45 m2. Deze ruimten zijn al te huur vanaf €375,- per maand. Naast deze kantoorruimten is het ook mogelijk om een werkplek te huren aan de Jan Pietersz. Coenstraat. Deze werkplek is al te huur vanaf €159,- per maand. Huren tegen flexibele huurvoorwaarden behoort tot de mogelijkheden!

Receptie, vergaderruimte en businesslounge

Vergaderen kun je in één van de vergaderruimten op deze locatie. Ook is er een business lounge waar je kunt werken of in informele setting een meeting kunt organiseren. Tevens kun je, wanneer je een werkplek huurt op deze locatie, ook werken in een van de business lounges van de andere vestigingen van deze verhuurder. Verder is er een receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt wat betreft de bereikbaarheid op een toplocatie. De dichtstbijzijnde bushalte is Prinses Marijkestraat, deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten. Verder ben je met de auto vanaf de A12, de A4 en de A13 in minder dan 10 minuten op kantoor. Het kantoorpand wordt daarnaast omringd door vele gezellige horecagelegenheden. Voor een hapje en een drankje kun je het beste terecht bij Café Restaurant Pan of Greenbean.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jan Pietersz. Coenstraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit strategisch gelegen kantoorpand in Den Haag? Kom langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in.

Huur kantoorruimte boven de snelweg A12 in Den Haag! Jan Pietersz. Coenstraat 7 Den Haag Haagse Hout Toplocatie!

8 beoordelingen Jan Pietersz. Coenstraat

Mooi groot kantoorgebouw met uitstraling.

Het personeel is vriendelijk waardoor een goede werksfeer ontstaat. Al met al een prima pand dus!

Zowel van binnen als van buiten aansprekend.

vooral de plek van het pand in het beatrixkwartier vind ik een groot voordeel

Perfect in alle opzichten!!

Van prachtige grote gezamenlijke ruimten tot kleine individuele werkplekken - alles is mogelijk in dit gebouw! Echt super

Alles is goed geregeld binnen dit kantoorpand.

Top voorzieningen, meer dan standaard. Belhokken bijvoorbeeld, erg handig.

Modern en zakelijk kantoorpand met goede kantoren!

Leuk om te zien hoe ze hier in de sociale ruimten met kleur wekren, terwijl de kantoren erg zakelijk zijn opgesteld. Deze combinatie spreekt ons erg aan.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!