Super deal

Den Haag Haagse Hout, Zuid Hollandlaan 7

5 (13)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 950 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 3.275 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Zuid-Hollandlaan (Benoordenhout)

Op deze centrale locatie aan de Zuid-Hollandlaan in Den Haag zijn verschillende kantoorruimten, flexplekken en dedicated desks te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 1925 en staat ingeschreven als rijksmonument. Het is een licht, ruim en modern kantoorpand met energielabel A. Veel verschillende bedrijven huren reeds een kantoorruimte of bureau in dit karakteristieke kantoorpand. Bijvoorbeeld een adviesbureau, uitzendbureau, advocatenkantoor en softwarebedrijf.

Huurprijzen, kantoor Zuid-Hollandlaan, Den haag

Het vijf bouwlagen tellende kantoorpand heeft een totale oppervlakte van meer dan 5000 m2 en diende enkele decennia geleden als hoofdkantoor van Esso. Je kan hier flexibel huren of een voordelige huurprijs afdwingen door langere tijd te huren! Je huurt hier een kantoorruimte vanaf 6 maanden tot 5 jaar. De huurprijs van een flexplek is maar €225,- per maand en een kantoorkamer huur je al vanaf €950,- per maand!

Zuid-Hollandlaan: bemande receptie en uitstekende bereikbaarheid

Dit unieke kantoorpand aan de Zuid-Hollandlaan in Den Haag kent een hoog servicelevel. Het kantoorpand heeft meerdere vergaderruimtes die per uur of per dagdeel te huur zijn. Ook heeft het kantoorpand een ruim atrium waar je een kopje koffie en wat lekkers kan halen. Tijdens de lunch is het restaurant open zodat jij in je pauze niet de deur uit hoeft voor een lekkere lunch. Ook kan je de lunch in een vergaderruimte of op kantoor laten verzorgen. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie die al jouw klanten en gasten opvangt.

Locatie en bereikbaarheid, Zuid-Hollandlaan, Den Haag

Dit kantoorpand heeft een unieke bereikbaarheid, doordat de oprit van de A12 (Den Haag – Arnhem) op ongeveer 50 meter afstand ligt. Ook ben je binnen 8 minuten lopen op Centraal Station Den Haag. Doordat het kantoorpand een eigen parkeerterrein heeft hoef je niet op zoek naar een parkeerplek in de omgeving.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zuid-Hollandlaan?

Dus ben je op zoek naar een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte met een representatieve en unieke uitstraling in Den Haag? Dan is dit pand echt aan te bevelen. Plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding bij ons in en proef zelf de sfeer!

13 beoordelingen Zuid Hollandlaan

Mooi creatieve en inspirerende omgeving om te werken met vriendelijke en behulpzame mensen

Mooi creatieve en inspirerende omgeving om te werken met vriendelijke en behulpzame mensen

Als ZZP'er maak ik gebruik van een werkplek in het Business Centre van de Rode Olifant.

De super persoonlijke verwelkoming, de inrichting en extra services zoals evenementen en de stomerij ophaaldienst maken dit een levendige en aangename plek om te werken!

Great ambiance, superb location and a kind and helpful Spaces crew ; always willing to help out.

Top plek!

The best building to be in in The Hague; What a marvellous arhitectonical place!

The Spaces team did the ultimate thing in restoring it. Hosted by a most warm, welcoming and very supportive team. Work is fun here!

Ideale mix tussen eigen ruimte (we hebben een eigen kantoor bij Spaces) en verbinding met andere ondernemers en werknemers door alle gemeenschappelijke ruimten.

De vele activiteiten dragen bij aan deze verbinding. Daarnaast is het ook nog prachtig om te zien. Ook een ideale mix: tussen de oude architectuur en de moderne inrichting.

Mooie inrichting, vriendelijke medewerkers en centrale ligging.

Prima ruimtes voor zelfstandigen en (flexibele) kantoren; wordt veel ondernomen om mensen met elkaar in contact te brengen.

Inspirerende plek om kantoor te houden met uitmuntende persoonlijke service.

De inrichting is zakelijk en professioneel zonder poenerig te worden. Knap gedaan.

neat, professional and open

ik ken dit pand nog van toen esso daar zat, goede uitstraling

lijkt me wel chillll om in die bank te werken, laptopje op schoot!! :)

Such a nice place to work!!!

Wat een tof pand is dit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!