Waarom kantoorruimte huren in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft

  • Door Madée Reinerink
  • vrijdag 21 december 2018

De Randstad is de economische regio van Nederland, daarom erg interessant voor bedrijven om er kantoorruimte te huren. Het huren van een kantoorruimte in de Randstad is voor zowel nationale als internationale bedrijven interessant, bijvoorbeeld door de gelegen haven in Rotterdam of het parlement dat in Den Haag is gevestigd. Lees in dit blog waarom het huren van een kantoorruimte in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft!


Randstad is de economische regio van Nederland

De Randstad is op de steden Parijs en Milaan na de grootste economische stedelijke regio in de Europese Unie. Wat de Randstad typeert is dat het de 4 provincies in het westen van Nederland omvat en dus niet slechts één stad is. De regio bestaat uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Bijna de helft van de Nederlandse bevolking woont of werkt in de Randstad. Dit zorgt dan ook voor een scala aan economische activiteiten, zowel internationaal als nationaal. Gunstiger voor jouw bedrijf kan dus niet! Zo zijn onder andere de grootste haven van Europa en het vliegveld Schiphol in de Randstad gelegen, maar ook niet te vergeten Amsterdam Zuidas. Hier is hét zakendistrict van Amsterdam gevestigd. Naast Rotterdam en Amsterdam zijn de andere steden die de regio Randstad tot een geheel maken: Den Haag en Utrecht. Deze steden samen zorgen voor een ring van verstedelijking rondom het Groene Hart.

Rivium Quadrant 141Een kantoorruimte aan Capelle aan den IJssel behoort tot de mogelijkheden in de Randstad.

Kantoorruimte vestigen op nationaal niveau

In de Randstad zijn onder andere de steden Utrecht, Hilversum en Den Haag ideaal om jouw kantoorruimte te vestigen voor nationaal niveau. Afhankelijk van de bereikbaarheid en voorzieningen kan een stad jouw bedrijf een extra boost geven. Lees in welke stad jij jouw kantoorruimte moet vestigen om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Utrecht

De stad Utrecht met haar centrale ligging in Nederland beschikt over het grootste treinstation van Nederland. Niet alleen is het goed bereikbaar met de trein ook door de verschillende snelwegen is Utrecht goed te bereiken. Ideaal voor jouw bedrijf wanneer je zelf vaak op pad moet voor werk of wanneer je veel klanten op bezoek krijgt. Wordt Utrecht de stad om jouw bedrijf een boost te geven?


Kantoorruimte Utrecht

Een kantoorruimte op loopafstand van Utrecht Centraal is het kantoorpand aan de Nicolaas Beetsstraat. Daarnaast is het karakteristieke pand ook enkele minuten verwijderd van het centrum. Qua voorzieningen en services zit je hier aan het juiste adres! Er zijn vergaderruimtes aanwezig, het kantoorpand beschikt over een lift en er zijn diverse pantry’s waar je gebruik van kunt maken.

Boompjes 40 8970Kantoorpand voor zien van een modern ingerichte pantry. Ideaal om hier contacten te leggen met andere bedrijven.

Hilversum

Nog een stad waar jij je bedrijf kunt vestigen voor op nationaal niveau is Hilversum. Ook wel dé mediastad van Nederland, bedrijven als RTL, BNR en NOS hebben zich in deze stad gevestigd. Door de gunstige ligging, namelijk in het midden van het land, is de stad makkelijk bereikbaar en beschikt het daarnaast over een prachtige heide van het Goois Natuurreservaat. Hilversum is dus de stad voor jouw bedrijf om nieuwe contacten te maken en opdrachten binnen te slepen!

Kantoorruimte huren 's GravelandsewegUitzicht van in de vergaderruimte op het groen van het Gooi.

In deze kantoorvilla in Hilversum aan de ‘s Gravelandseweg 73 geniet jij van het groen wat het Gooi te bieden heeft. Deze prachtige locatie wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en dus ideaal als jij direct aan de slag wilt. Werk je daarnaast graag in de avonduren nog even door om je werkzaamheden af te ronden? In dit kantoorpand is het mogelijk om 24/7 gebruik te maken van je werkplek! Is deze kantoorvilla niet wat jij zoekt?


Kantooraanbod in Hilversum

Den Haag

In Den Haag zit de overheid, het bedrijfsleven en verschillende kennisinstellingen op een steenworp afstand van elkaar. Dankzij de gevestigde kennisinstellingen de Haagse Hogeschool en universiteiten van Leiden, Delft en Rotterdam is er een permanente groei van hoogopgeleiden in de stad. Door deze korte lijnen onderling kiezen veel ondernemers om een kantoorruimte te huren in Den Haag. In de stad is het mogelijk je netwerk te vergroten, samenwerkingen aan te gaan en invloed uit te oefenen.

Kantoorruimte aan de Boompjes 40Een kantoorruimte huren in de Randstad zal zorgen voor een boost bij jouw bedrijf!

Doordat in Den Haag het regeringscentrum is gevestigd is dit de plek om invloed uit te oefenen op het nationale beleid, maar ook op internationaal niveau speelt de stad een belangrijke rol. Verschillende multinational bedrijven als Shell, Siemens, en KPN hebben er voor gekozen om zich te vestigen in Den Haag. Is de stad Den Haag ook dé locatie voor jouw kantoorruimte?


Aanbod kantoorruimte in Den Haag

Het kantoorgebouw aan de Kalvermarkt in Den Haag is een van de meest spraakmakende gebouwen in Den Haag. Het grote kantoorpand staat ook wel bekend als ‘Het IJspaleis’. Er is een receptie die voor jou kunnen ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Daarnaast hoef je voor eten de deur niet uit, het beschikt namelijk over een espressobar, café en een restaurant.

Kantoorruimte Kalvermarkt SpuiReceptie die jou helpt bij diverse werkzaamheden.

Vestig jouw kantoorruimte op een internationale locatie

De 2 grootste steden in de Randstad zijn Amsterdam en Rotterdam. In deze steden zijn verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf voor de internationale markt te vestigen. Denk aan Schiphol, maar ook de Zuidas is uitermate geschikt. In Rotterdam zijn er ook verschillende mogelijkheden, zo is er de haven of vestig je jouw kantoorruimte in het centrum.

Amsterdam

De gevestigde luchthaven Schiphol zorgt voor veel transport in de stad Amsterdam. Hierdoor zie je in de stad het vele aanbod van verschillende culturen goed terugkomen. Amsterdam is voor jou de ideale stad om jouw bedrijf internationaal te vestigen. Kies je voor een kantoorruimte in hartje Amsterdam of kies je toch voor een kantoorruimte bij Schiphol? Of kies je toch voor de Amsterdam Zuidas?

Wanneer je je bedrijf vestigt op de Zuidas dan til je je bedrijf naar een hoger level. Het is namelijk hét bedrijventerrein van Amsterdam met de grootste en hoogste kantoorpanden: Amsterdam Zuidas. De bereikbaarheid van de Zuidas is perfect. Station Amsterdam Zuid is gelegen in dit stadsdeel, maar ook met de metro en bus is het goed bereikbaar. De A10 zorgt ervoor dat je met de auto snel op de ring bent. Benieuwd naar andere stadsdelen in Amsterdam? Lees de Whitepaper over de verschillende huurprijzen in Amsterdam.

Open Plan Office VoorburghwalOpen Plan Office aan de Spuistraat 139.

In hartje Amsterdam is er veel aanbod aan kantoorruimte. Centraler dan de Dam wordt het niet met dit prachtige gebouw: Magna Plaza. Het splinternieuwe kantoorconcept bestaat uit een combinatie van open ruimtes, glazen scheidingswanden, coworking spaces en gezamenlijke ruimtes.

Of profiteer je liever van de goede bereikbaarheid in de buurt van Schiphol? Met een kantoorruimte aan de Boeingavenue is jouw werkplek iedere ochtend ideaal te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast de bereikbaarheid is een ander pluspunt de service. Het pand is voorzien van verschillende pantry’s, vergaderruimten en beschikt zelfs over een dakterras.

Rotterdam

Naast Amsterdam beschikt ook Rotterdam over een vliegveld. Naast het vliegveld zorgt ook de haven Rotterdam voor een draaiende economie. De haven in Rotterdam is ook niet zomaar een haven, het is namelijk de grootste haven van Europa. Voor distributie over zee is deze stad ideaal om jouw kantoorruimte te vestigen! Bedrijven als Unilever en Nationale Nederlanden huren hun kantoorruimte al in deze stad. Word jij de volgende?


Aanbod kantoren in Rotterdam

Wil jij jouw kantoorruimte dicht gelegen hebben bij de haven van Rotterdam? Het kantoorpand aan de Mathenesserdijk is dan de ideale vestiging voor jouw onderneming. De locatie is naast dat het dicht bij de haven ligt, ook in de buurt van verschillende cafeetjes en restaurants en daarnaast ook nog eens optimaal te bereiken. Ideaal dus!

Kantoorruimte huren Mathenesserdijk 418 Industrieel ingerichte kantoorpand aan de Mathenesserdijk.


Er zijn dus genoeg plekken in de Randstad om jouw kantoorruimte te vestigen, zowel voor nationaal als internationaal niveau. Kies jij voor een kantoorruimte in de stad Utrecht om de goede bereikbaarheid, of vestig jij je liever in de buurt van de haven in Rotterdam? In ieder geval geeft een kantoorruimte huren in de Randstad jouw bedrijf een boost!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure