Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Mathenesserdijk 418 E

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mathenesserdijk 418 E in Rotterdam Delfshaven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Delfshaven!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam (Delfshaven)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand waar momenteel meerdere werkplekken beschikbaar zijn voor de verhuur. Het kantoorpand is gebouwd in 1890 en is gelegen in beschermd stadsgezicht van Rotterdam. De locatie van het kantoorpand is ideaal, je kunt hier makkelijk alles te voet bereiken. Denk bijvoorbeeld aan gezellige cafeetjes waar je een heerlijk bakje koffie kunt drinken. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar in de kantoorruimte die je kunt huren. Je hebt de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 3 dagen per week,  voor een maandelijks bedrag van €140,-. Vind je dit te weinig en huur je liever een werkplek voor 5 dagen in de week? Ook dit kan! Voor €200,- in de maand huur jij deze werkplek. In de kantoorkamer maak je gebruik van een mooi bureau, bureaustoel en je hebt kastruimte waar jij je spullen in kan leggen. 

Vergaderruimte, Wifi en goed beveiligd

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er een vergaderruimte aanwezig, ideaal om gebruik van te maken wanneer je een telefoongesprek wilt voeren of klanten wilt uitnodigen op deze locatie. Daarnaast werk je in de kantoorunit met snelle Wifi, wat zorgt voor efficiënte werkuren op kantoor. Aan het einde van de dag kun jij met een gerust hart alle werkspullen laten liggen, er is namelijk een inpandig alarmsysteem aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer zal het geen problemen opleveren om jouw kantoorruimte te bereiken. Verschillende rijkswegen zoals de A20 en A13 zijn binnen 10 8 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is ook slechts een paar minuten lopen. Op korte loopafstand bereik je ook verschillende eettentjes en gezellige café’s, ook een ideale plek om af te spreken met klanten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven? Wacht dan niet langer en kom de werkplekken met eigen ogen bekijken. Plan een rondleiding in op een door jou gekozen dag en tijdstip. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mathenesserdijk. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Alles is zo dichtbij, dat is echt ideaal.

S

Hippe plek!

B

Fijn licht kantoor, met allerlei creatieve ondernemingen samen in een pandWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mathenesserdijk 418 E

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen