Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Hilversum{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Hilversum?

Spreekt jou de stad Hilversum erg aan en wil je hier graag kantoorruimte huren? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan kantoorruimte en werkplekken in deze centraal liggende stad. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoor. 

Populaire kantoorpanden Hilversum

In Hilversum zijn de meeste kantoorruimtes gelegen in de buurt van het station, mediapark en de kantorenlocatie genaamd ‘Arena’. Ben je op zoek naar een kantoorruimte op het bedrijvenpark Arena? Neem dan een kijkje naar het kantoorpand aan de Olympia 1. Of vestig je bedrijf in het monumentale kantoorpand aan de Zeverijnstraat 6, dit pand is van alle gemakken voorzien. Wil jij je kantoorruimte gelegen hebben tussen het groen? Dan is het kantoorpand aan de Franciscusweg 219 in de buurt van de Loosdrechtse plassen wat voor jou!   

Hilversum: een gunstig gelegen stad 

Hilversum wordt ook wel 'de mediastad' genoemd. Daarnaast kun jij je in Hilversum vermaken met verschillende activiteiten. Beleef hier de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een bootje en geniet op het Loosdrecht Plassengebied!

Hilversum beschikt over een gunstige ligging. Door de centrale ligging is jouw kantoorruimte voor iedereen makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De A27 loopt langs Hilversum en bovendien is er de N201 die door de stad loopt. Reis je met het openbaar vervoer? Hilversum beschikt over drie treinstations en kent de stad ook meerdere buslijnen. 

Bedrijvigheid in de mediastad!

Hilversum staat bekend als mediastad, dit komt omdat van veel mediabedrijven waaronder AVRO, NOS, BNN en Talpa, Hilversum de kantoorlocatie is. Andere grote bedrijven die hun kantoor gevestigd hebben zijn: Independer en Connexxion. Buiten alle medio om valt er natuurlijk veel meer te beleven in de stad. Hilversum is druk bezig om de stad een levendig en bereikbaar te maken, waarbij wonen, werken, winkelen en ontspannen samen komen.  

Aanbod in Hilversum

In Hilversum is voor elk bedrijf een geschikte kantoorlocatie. Zo zijn het Mediapark of Arenapark geschikte mogelijkheden om je bedrijf te vestigen. De meeste zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven zijn gevestigd op de Werf 35 of het Old School Project. Midden- en kleinbedrijven hebben hun kantoorlocatie op één van de bedrijventerreinen in Hilversum. In het centrum zijn voornamelijk winkeliers en horeca ruimten. 

De gemiddelde huurprijs voor kantoorruimte in Hilversum is €121,- per vierkante meter per jaar. Het leegstandspercentage in de stad ligt net iets boven het landelijke gemiddelde. Bij SKEPP bieden we een groot aanbod aan kantoorruimte in Hilversum. Van grote metrages en full service kantoorpanden tot aan flexwerkplekken en kleine kantoorruimte. 

Wil je eventueel uitwijken naar een andere stad dan Hilversum? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod in de steden Amersfoort, Almere of Utrecht. SKEPP heeft een groot aanbod kantoorruimte in heel Nederland. 

SKEPP helpt jou met een kantoorruimte huren in Hilversum

In Hilversum is op dit moment verschillend aanbod kantoorruimte te vinden. SKEPP helpt je hier graag mee verder. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Vervolgens zullen we een selectie van 3 à 5 kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een kantoorruimte tussen wat bij jouw onderneming past? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Hilversum.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten