Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Spuistraat 139

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Dam 2 min. lopen (0,1 km)
 • Metrostation Amsterdam, Dam 1 min. lopen (21 m)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 9 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Rokin 7 min. lopen (0,6 km)
 • Park 2 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Spuistraat 139 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 147 € 125 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 3.176 € 2.700 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Spuistraat in Amsterdam (Centrum)

Een kantoorruimte huren aan de Spuistraat in het centrum van Amsterdam? In dit voormalige Amsterdamse Hoofdpostkantoor uit 1899, zijn verschillende kantoorkamers beschikbaar. Het kantoorgebouw heeft op de 3e verdieping een totale kantooroppervlakte van 600 m2. Er zijn flexplekken voor 5 dagen per week, vaste fulltime werkplekken en een eigen kantoorunit vanaf 2 personen beschikbaar. Het monumentale pand is gesitueerd in de oude binnenstad van de stad achter het Paleis op de Dam. Een unieke locatie dus! Tevens erg goed bereikbaar met het openbare vervoer doordat de dichtstbijzijnde bushalte nog geen 100 meter lopen is. Wie wil er nou niet op zo’n toplocatie een eigen kantoorruimte huren in een authentiek rijksmonument?

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn verschillende kantoorruimten te huur. Op dit moment is er nog slechts 1 kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 40 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €2700,-. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een werkplek te huren. Door middel van een full member ship bepaal jij zelf wanneer je gebruik maakt van deze comfortabele werkplek, dit is mogelijk vanaf €125,- per maand.

Centraal gelegen rijksmonument met authentiek karakter

Huur een kantoorruimte aan de Spuistraat in Amsterdam. Dit kantoorgebouw dat opgenomen is als rijksmonument met bijzondere buitenkant, kenmerkt zich door zijn authentieke karakter. Centraler dan de Dam wordt het niet met dit prachtige gebouw: Magna Plaza. Het splinternieuwe kantoorconcept dat hier komt bestaat uit een combinatie van open ruimtes, glazen scheidingswanden, een coworking space en gezamenlijke ruimtes. Met 24/7 toegang, onbeperkt koffie en thee, een business lounge en kopieer- en printfaciliteiten ben je hier van alle gemakken voorzien!

Locatie en bereikbaarheid

Het Magna Plaza ligt midden in het oude centrum van Amsterdam. De kantoorruimte is perfect bereikbaar met het openbare vervoer, doordat de bushalte nog geen 2 minuten lopen is. Het centrale station is zelfs maar 10 minuten lopen. Daarnaast is het kantoorpand goed bereikbaar met de auto. De dichtstbijzijnde opritten van de snelweg zijn namelijk de A10, A5 en A8. De auto kun je vervolgens parkeren bij een van de parkeergarages in de buurt, zoals het Q-Park De Bijenkorf op een kleine 400 meter afstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Spuistraat in Amsterdam Centrum? 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Spuistraat in Amsterdam Centrum? Plan dan snel een gratis rondleiding in, geheel vrijblijvend. Toch nog behoefte aan meer informatie of wil je een persoonlijk advies gebaseerd op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants die jou graag willen helpen. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Spuistraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Een fantastisch uitzicht!

I

Overzichtelijke werkplekken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Spuistraat 139

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen