Kantoorruimte huren Schiedam, 's Gravelandseweg 258

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan 's Gravelandseweg 258 in Schiedam

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 55 m2
  Huurprijs: € 793 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de ’s-Gravelandseweg 

Kantoorruimte gezocht in Schiedam? Aan de ’s-Gravelandseweg huur je tegen gunstige huurprijzen. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1980. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2624 m2. Het kantoorgebouw is gelegen in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd gezellig een hapje te eten bij Eetcafé Noord West. Dit café ligt slechts 1 kilometer verderop. 

Huurprijzen, kantoor ’s-Gravelandseweg, Schiedam

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt ’s-Gravelandsepolder, huur je een kantoorruimte van 20 m2 of 25 m2. Voor de kleinste ruimte van 20 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €299,-, terwijl de kantoorruimte van 25 m2 €325,- bedraagt. Flexibel kantoorruimte huren is mogelijk in dit kantoorpand maar wanneer je jouw bedrijf voor minimaal 1 jaar vestigt in dit kantoorpand, profiteer je van de meest gunstige huurprijs. 

’s-Gravelandseweg: receptiediensten en schoonmaakservices

In dit kantoorgebouw maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt het kantoorpand over een centrale receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden. De receptionisten kunnen je ondersteunen met zowel de postverwerking als de telefoonbeantwoording. Verder zitten ook de kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. De algemene ruimten worden regelmatig schoongemaakt. Bovendien kun je jouw auto gemakkelijk parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen. 

Locatie en bereikbaarheid, ’s-Gravelandseweg, Schiedam 

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Schiedam is uitstekend. Treinstation Schiedam Centrum ligt op een afstand van slechts 1,7 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen richting Algerastraat. Deze bushalte is slechts 1 minuut lopen. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde snelwegen A20, A13 en A4. Vanaf deze snelwegen ben je in een mum van tijd op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de ’s-Gravelandseweg?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimten willen huren aan de ’s-Gravelandseweg? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk de mogelijkheden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Naast onze kantoorruimte kunnen we ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten.

Vaak komen er bij ons klanten langs, dus perfect!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan 's Gravelandseweg 258

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen