Van deze top 5 kantoren word je vrolijk!

  • Door Wouter Stens
  • woensdag 11 november 2020

Een kantoor is voor velen alleen een werkplek, maar dat kan anders! Een goed ingericht kantoor zorgt voor werkplezier en meer productiviteit. In dit blog lees je over hoe belangrijk de uitstraling is voor jouw kantoor. Ook ga jij over een aantal kantoren lezen waarvan je vrolijk wordt. Zo doe jij inspiratie op over kantoren waar werknemers met plezier naar hun werk gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Hoe belangrijk is de uitstraling op kantoor? 

De uitstraling op kantoor is erg belangrijk. Een goede uitstraling zorgt voor meer productiviteit. Productieve werknemers gaan met plezier naar hun werk. Als je geïrriteerd aan het werk gaat, verspil je jouw energie en tijd aan onbelangrijke zaken. Hoe zorg jij ervoor dat jouw werknemers met plezier naar werk gaan? Start bij het creëren van een prettige kantoorinrichting. Een fijne werkomgeving draagt namelijk bij aan het verhogen van het plezier op de werkvloer. 

 ‘’Gelukkige werknemers presteren beter!’’

Neem het welzijn van collega’s serieus

De gezondheid en welzijn van je werknemers is belangrijk, ben hier als werkgever van bewust. Richt je werkplekken ergonomisch verantwoord in. Hoe doe je dat? Een verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel zijn de basis van een gezonde werkplek. Zorg daarnaast voor een goede werksfeer onder het team. Zo zijn jouw werknemers gemotiveerd om te werken. Bijkomend voordeel; werkplezier zorgt voor minder ziekteverzuim en personeelsverloop!

Blijf alle medewerkers motiveren

Zorg ervoor dat alle medewerkers (ook de viervoeters) gemotiveerd blijven!

Invloed van de uitstraling op ons brein

Een grijs kantoor heeft een negatieve invloed op ons brein. De productiviteit gaat achteruit als je in een inspiratieloos kantoor werkt. Uit onderzoek blijkt dat in een modern ingericht kantoor harder wordt gewerkt. Dit klinkt gek maar toch is het waar! Als de kantoorinrichting inspirerend is, kom je sneller op nieuwe ideeën en ben je productiever. Welk lichaamsdeel is verantwoordelijk voor jouw productiviteit? Dat is het brein. Richt jouw kantoor dus breinvriendelijk in! Hoe doe je dat precies? Lees hieronder hoe jij jouw kantoor breinvriendelijk inricht.

Hoe creëer je een fijne uitstraling op kantoor?

Meerdere elementen hebben invloed op de uitstraling van jouw kantoor. Zo heeft het kantoormeubilair, de ventilatie, het licht en kleurgebruik op kantoor invloed op de uitstraling. Zorg ten eerste voor ergonomische werkplekken. Hier wordt de meeste tijd doorgebracht, dus focus hier vooral op. Zorg daarna voor voldoende lichtinval, goede ventilatie en inspirerend kleurgebruik. Hierdoor voorkom je irritaties bij jouw werknemers. Benieuwd naar kantoren waar je vrolijk van wordt? Lees snel verder! Wij lichten 5 inspirerende kantoren uit in dit blog!

Vrolijk op kantoor

#1 ✅ Business center met een totale kantoorbeleving

In Capelle aan den IJssel staat een kantoor waar je echt vrolijk van wordt! Het kantoor is zo ingericht dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Het pand aan de Rietbaan 2-12 beschikt over fantastische faciliteiten! Wil jij een kantoor met een gameroom, bioscoop, fitnessruimte en bibliotheek? Dan is dit het juiste kantoor voor jou! Naast je productieve uren op kantoor is er dus voldoende ruimte voor ontspanning. Niet alleen binnen het pand is de focus gelegd op ontspanning. Buiten kun je een pannakooi en een jeu de boules baan vinden. Jij hebt hier de mogelijkheid om actief te zijn tijdens de pauze. Leuk toch?

Rietbaan 2-12 ontspanningsruimte

Ontspan na het werken in een van de vele ontspanningsruimten.

Behoefte aan ruimten voor het vergaderen of pitchen? In het pand aan de Rietbaan 2-12 is hier genoeg ruimte voor. Ideaal voor een vergadering op 1,5 meter afstand. De kantoorruimten zijn onlangs gerenoveerd en hebben allemaal een industriële inrichting. De kantoorruimten zijn allen goed voorzien van LED-verlichting.

Het business center is eenvoudig te bereiken. Via de hoofdweg ben je binnen enkele minuten in het centrum van Capelle aan den IJssel. In het centrum vind je tal van winkels en horecagelegenheden. Het pand aan de Rietbaan 2-12 is modern en een perfect voorbeeld van een kantoor waar je vrolijk van wordt. Enthousiast geworden van dit business center? Plan vrijblijvend een rondleiding in!

 
Bezoek dit toffe business center!

#2 ✅ Een warm gevoel in Arnhem IJsseloord

We maken de stap naar Arnhem, waar een prachtig pand staat aan de Meander 901. Als je binnenkomt via de entree krijg je gelijk een warm en vertrouwd gevoel. Bezoekers en klanten kunnen terecht bij de bemande receptie. Er is een bemande receptie die ondersteunt bij verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van de telefoon en aannemen van de post. Prettige service, toch?

Prettige entree Meander 901 Arnhem IJsseloord

Voel je direct welkom aan de Meander 901!

Het kantoorpand beschikt over warm ingerichte sociale ruimten en een nette pantry. Door de pantry kun je nu jouw lunchtrommeltje thuis laten. De Wifi in het pand is erg snel, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Behoefte aan ontspanning? Er zijn ruimten ingericht om een potje tafelvoetbal te spelen of lekker achterover te hangen op een loungebank.

Mooie inrichting ontspanningsruimte Meander 901 Arnhem IJsseloord

Lekker ontspannen tussen het werk door, hier is het mogelijk!

Benieuwd naar dit kantoorpand? Er zijn genoeg huuropties voor jou! Geïnteresseerd in een kantoorkamer voor 4 personen? Dit kantoorpand heeft het! Er zijn ook grote kantoorruimten van 764 m2. Voor iedereen is er dus wat wils! Plan dus snel een rondleiding in. Misschien huur jij binnenkort wel een kantoorruimte aan de Meander 901 in Arnhem!

#3 ✅ Centrale plek met veel faciliteiten

Het business center aan de Ruimtevaart 24 in Amersfoort beschikt over diverse faciliteiten. Hier mag je gratis gebruik van maken bij het huren van een kantoorruimte. Het business center heeft een eigen fitnessruimte, meerdere vergaderzalen, een bemande receptie en een groot parkeerterrein. De aanwezige faciliteiten maken dit een aangename plek voor het huren van een kantoorruimte. Ook het pand in Amersfoort heeft ruimten voor ontspanning. Zo staat er een tafeltennistafel midden in een ruimte. Daag je collega’s eens uit voor een potje!

warme ontspanningsruimte Ruimtevaart 24 Amersfoort

Laat zien dat jij de beste tafeltennisser van het kantoor bent!

Het business center heeft ook een ruimte met veel vergaderopties. Er zijn kleine vergaderruimten die door middel van een gordijn afgesloten kunnen worden. De locatie van het business center is ook erg fijn. Je kunt met het openbaar vervoer het business center gemakkelijk bereiken. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich bushalte De Ruimtevaart. Vanuit deze bushalte kun je naar Amersfoort centraal of naar station Vathorst. Met de auto kun je via de A1 het business center ook snel bereiken. 

Vergaderruimten - Ruimtevaart 24 in Amersfoort

Creëer zelf eenvoudig jouw eigen vergaderzaaltje.

#4 ✅ Eén van de gaafste kantoorbelevingspanden van Nederland

We vliegen door naar Schiphol waar het pand aan de Evert van de Beekstraat 104 staat. Dit pand is kleurrijk en modern ingericht. In 2015 is dit kantoorpand volledig vernieuwd. Wat ons betreft is dit één van de gaafste kantoorpanden in Nederland. Veel mensen denken dat alleen reisbemiddelaars welkom zijn op Schiphol. Dat is helemaal niet zo, want er zijn diverse bedrijven gevestigd in Schiphol. In de buurt van het kantoor zitten er veel kleine winkels, cafés en restaurants. Zo heb je genoeg leuke opties om er even tussenuit te gaan tijdens de pauze.

Kantoorruimte Evert van de Beekstraat 104 Schiphol Amsterdam

Zie jij jezelf hier binnenkort werken?

Als je hier gaat huren, heb je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen. Het is geen probleem als je ‘s avonds wilt werken. Het pand is namelijk 24/7 bereikbaar. Ideaal voor de laatmakers of vroege vogels! In het pand aan de Evert van de Beekstraat 104 is er ook een ruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen. Zo kun je tafeltennissen, tafelvoetballen en airhockeyen. Daag je collega’s uit en maak je hoofd even leeg!

Loungeruimte Evert van de Beekstraat 104 in Amsterdam Schiphol

Zin om even wat anders te doen dan hard werken? Ontspan lekker!

Zoals je misschien al weet, is Schiphol erg goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Schiphol eenvoudig te bereiken. Bushalte Schiphol Vrachtgebouw P12 ligt op een steenworp afstand. Met de auto ben je via de A4, de A9 of de A200 in slechts 10 minuten op het kantoor. Benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging bij één van de leukste kantoor belevingen van Nederland!

#5 ✅ Modern kantoorpand met Japanse tuin

Aan de Noord Brabantlaan 303-307 in Eindhoven vind je een modern en kleurrijk kantoorpand. Het kantoor is iets voor jou als je rust, groen en een moderne uitstraling belangrijk vindt! In de Japanse tuin kun je tot rust komen en veel inspiratie opdoen. Ook binnen het kantoorpand is alles goed geregeld. Zo is er supersnel glasvezel internet, een bemande receptie en een groot parkeerterrein. 

Kleurrijk kantoorpand - Noord Brabantlaan 303-307

De Noord Brabantlaan 303-308 is een plantenparadijs.

De aanwezige services maken het huren van een kantoorruimte zeer aangenaam. Je kunt zelf jouw eigen starttijden bepalen en je kunt zelfs een luncharrangement bij de verhuurder afnemen. Een leuk extraatje bij dit kantoorpand is de Japanse tuin. Rust hier uit in de pauze en geniet van de buitenlucht. Ook ideaal voor een brainstormsessie of buitenvergadering met je team!

Prachtige Japanse tuin Noord Brabantlaan 303 307

Spendeer jij hier binnenkort jouw pauzes?

Ben je al vrolijk geworden?

Kunnen jij en je team wel wat vrolijkheid op kantoor gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij één van de uitgelichte kantoren in dit blog. Bedenk dat een groot deel van de positieve sfeer op de werkvloer wordt bepaald door het kantoormeubilair. Zoals je hebt gelezen is het van groot belang dat er wordt gedacht aan gezondheid en ergonomie. Naast het vinden van een geschikte kantoorruimte is de kantoorinrichting dus ook essentieel voor vrolijkheid op kantoor. Benieuwd hoe jij jouw kantoorinrichting optimaal inricht? Neem dan eens een kijkje naar Officeplanner. Hiermee tover jij jouw kantoor virtueel om tot een droomkantoor!


Richt nu jouw droomkantoor in!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure