Kantoorruimte huren Arnhem IJsseloord, Meander 901

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meander 901 in Arnhem IJsseloord

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Arnhem IJsseloord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Meander in Arnhem (IJsseloord)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en is gevestigd op bedrijvenpark IJsseloord, aan de rand van het Velperbroek circuit. De beschikbare kantoorruimten hebben een representatieve uitstraling en daarnaast kun je gebruik maken van vele services en faciliteiten.

Huurprijzen

Dit Business Center beschikt over diverse kantoorpanden die variëren in oppervlakte. De kleinste kantoorruimte is geschikt voor 2 tot 3 werkplekken en huur je al voor een bedrag van €595,- per maand. Vanaf hier kun je uitbreiden tot een kantoorruimte die plaats heeft voor 16 tot 20 werkplekken. De huurprijs van deze kantoorruimte ligt op €4045,- per maand. De hierboven vernoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Je kunt kiezen om je eigen kantoor pand in te richten, hiervoor beschikt SKEPP over een prachtige tool die je terug kunt vinden op onze site. Het is ook mogelijk om een kantoorpand turn key te huren.

Een receptie en pantry

De entree van dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem IJsseloord is zeer representatief en geeft jou en je bezoekers direct een warm en vertrouwd gevoel. Bezoekers kunnen bij binnen komst gebruik maken van de bemande receptie die aanwezig is in dit pand. Daarnaast biedt de aanwezige receptie jou wellicht uitkomsten bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Het kantoorpand beschikt over een aantal zeer warm aangeklede sociale ruimten en een nette pantry. De aanwezigheid van verschillende services zoals een lift en goed werkende WiFi creëren in dit kantoorpand een prettige omgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een perfecte locatie gevestigd, het is namelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Zo is de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen. Ook verschillende snelwegen liggen in de nabije omgeving, bijvoorbeeld de A12, A348 en A50. Dit hoeft dus geen obstakel te zijn voor jou en je collega’s jullie kunnen gemakkelijk en snel je werkplek bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Meander. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Mooie grote ruimten en erg overzichtelijk!

A

De kantoorruimtes zijn erg praktisch ingericht, zo is er gebruik gemaakt wel werkboxen waar een meeting kan worden gehouden of een zakelijk telefoontje kan worden gepleegd.

D

Hip!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meander 901

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen