Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 100

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 769 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Papendorpseweg (Papendorp)

WTC Papendorp Utrecht is een modern kantoorpand dat gelegen is in de buurt Bedrijvengebied Papendorp. Dit kantoorgebouw stamt uit het jaar 2003 en is voorzien van energielabel A. Het betreft een indrukwekkend kantoorpand met vele verdiepingen. Op dit moment zijn al diverse softwareproducten, webhosters en adviseurs werkzaam in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Papendorpseweg, Utrecht

In dit kantoorpand huur je een werkplek of kantoorruimte tegen een eerlijke prijs. Een vaste werkplek is in dit kantoorgebouw te huur voor slechts €319,- per maand. Voor een toplocatie als deze is dat zeker geen gekke prijs. Daarnaast is een kantoorkamer te huur vanaf circa €599,- per maand. Huren kan voor zowel een lange als korte huurperiode.

Papendorpseweg: printfaciliteiten, receptie en 24/7 toegang

Dit kantoorpand beschikt over een tal van voorzieningen. Zo heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Ook is er een receptie aanwezig, hier zijn ze bereid de telefoon voor jou te beantwoorden en de binnenkomende post te verwerken. De hoofdingang van dit kantoorpand is beneden maaiveld, dit brengt een zeer bijzondere ervaring met zich mee. Tot slot is er een vergaderruimte aanwezig en kun jij je auto parkeren op het aanwezige parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid, Papendorpseweg, Utrecht

Dit kantoorpand aan de Papendorpseweg in Utrecht kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid. De bushalte Papendorpseweg ligt letterlijk voor de deur. Vanaf hier ben je binnen een paar minuten op treinstation Utrecht Centraal. Verder liggen de A12, A2 en A27 binnen een afstand van 10 autominuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Papendorpseweg?

Wil jij een van de beschikbare ruimten bemachtigen? Wees er dan snel bij! Dit is namelijk een erg populaire kantoorlocatie in Utrecht. Plan vandaag nog een rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort hier wel een werkplek of kantoorkamer.

3D Viewer Papendorpseweg

Klik om te activeren

3 beoordelingen Papendorpseweg

Prachtige plek aan het water.

Het gebouw heeft een eigentijdse uitstraling, echt een aanwinst voor Utrecht.

Mogelijkheid om gebruik te maken van vele ruimtes in dit pand, van fijne individuele werkplekken tot grote vergaderzalen.

Ook spreken mij de services vanuit de receptie erg aan en is het prettig gebruik te kunnen maken van print- en telefoniefaciliteiten.

goede locatie en de vele services zijn echt top! ik zit goed

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!