Kantoorruimte huren Utrecht Papendorp, Mercatorlaan 1198-2000

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mercatorlaan 1198-2000 in Utrecht Papendorp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Papendorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mercatorlaan in Utrecht (Papendorp)

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Mercatorlaan in Utrecht (Papendorp)? Dan is dit pand misschien wel iets voor jou. In het kantoorpand dat is gebouwd in 2007 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van maar liefst 30.136 m2, is er bij binnenkomst een royale entree waarin jij en je eventuele gasten worden ontvangen door gastvrouwen van de receptie, er is zelfs een koffiebar aanwezig.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog veel verschillende ruimten beschikbaar. Het maakt niet uit met hoeveel personen je bent, alles valt hier te realiseren! Wanneer je met een klein gezelschap bent is bijvoorbeeld een ruimte van 52 m2 een perfecte unit om te gaan huren, voor een maandelijks bedrag van €715,-. Ook zijn er wat grotere kantoorruimten tussen de 116 m2 en 310 m2 in beschikbaar, je betaald hier een prijs vanaf €1595,- voor. Toch nog op zoek naar een nog grotere ruimte? Je kunt hier een ruimte van maar liefst 1075 m2 huren. Alles is hier mogelijk.

Loungeplekken, presentatiemogelijkheden en een restaurant

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Mercatorlaan in Utrecht (Papendorp) komen er zoveel voorzieningen en faciliteiten bij kijken. Zo zijn er bij binnenkomst in de centrale hal vele loungeplekken gerealiseerd waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Op dit moment is het nog niet aanwezig, maar wordt het wel gerealiseerd, een grote centrale trap. Hierop worden zitelementen geplaatst, ideaal wanneer je een presentatie of lezing wilt houden. En dan is er nog een restaurant gevestigd genaamd ‘Culina’, waar je elke dag een heerlijke verse lunch kunt halen.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met eigen vervoer naar je werkplek wilt reizen kost je het gemiddeld 5 minuten om van verschillende snelwegen te komen, zoals de A2, A12 en A27. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? De bushalte Utrecht Papendorp Zuid ligt op een loopafstand van maar 3 minuten vanaf je werkplek. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Mercatorlaan in Utrecht (Papendorp)?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Mercatorlaan in Utrecht? (Papendorp)? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Na de renovatie een representatief kantoorpand met prachtige ruimtes!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mercatorlaan 1198-2000

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen