Modern-zakelijke kantoorpanden

Modern-zakelijke kantoorruimten zijn met name geschikt voor internationale bedrijven. De corporate uitstraling sluit goed aan op de eisen en wensen van bedrijven die over de gehele wereld actief zijn. De Zuidas is een typisch modern-zakelijke omgeving.


Een moderne of zakelijke uitstraling ideaal voor jouw kantoor? Op deze pagina geven we je voldoende inspiratie om jouw kantoor naar 'the next level' te tillen. Ben je op zoek naar een modern- zakelijk kantoorpand? Dan staan moderne kantorenparken als (1) de Amsterdamse Zuidas, (2) Utrecht Papendorp, en (3) Amsterdam Zuidoost waarschijnlijk op jouw radar. Maar ook (4) het centrum van Rotterdam en (5) de stationsomgeving van Den Haag zijn locaties waar modern-zakelijke kantoorruimten zijn gelegen.

Een kantoorpand met een frisse en moderne uitstraling

Modern en zakelijk kantoorpand op amsterdam zuidas

Dit kantoorpand genaamd UN studio is een architectonisch hoogstandje langs de A10 op de Amsterdamse Zuidas. Het kantoorgebouw is zeer herkenbaar door de spierwitte gevel en het bijzondere lijnenspel aan de buitenzijde van het pand. De strakke lijnen, de spierwitte kleur en het vele gebruik van glas zorgt voor een moderne uitstraling van dit pand. De state of the art-uitstraling vanaf de buitenzijde is ook in de kantoorruimten doorgevoerd, waarbij veel gebruik is gemaakt van glazen wanden. Dit zorgt voor een hoge mate van lichtinval in de kantoren.

Tip: dit pand is met name geschikt voor scale-ups en corporates werkzaam in de volgende branches: media & communicatie, Fintech, HR-tech en IoT, advocaten en notarissen, investeringsmaatschappijen en beleggingsfondsen, recruitment, vastgoed, bouw en architectuur, en consultancy.

Een zakelijke en eigentijdse uitstraling, maar met een rijk verleden

Wilhelminaplein kantoorruimte te rotterdam modern zakelijk

Bij dit kantoorpand zit de echte schoonheid in het pand. De kantoorruimten en vergaderruimten in dit pand zijn zeer modern en met veel oog voor design ingericht. Het kantoor is ingericht op basis van de leefomgeving van de Kazakh. De Kazakh is een nomadische stam in Kazachstan met eigen tradities en oude gewoonten. Deze oude gewoonten en tradities zijn de inspiratie geweest voor de inrichting van dit kantoorpand. Dit is een uniek kantoorpand, modern en zakelijk ingericht, maar met een duidelijke link naar het verleden van een specifieke nomadische stam.

Tip: krijg je nieuwe klanten of opdrachtgevers over de vloer? Vertel het verhaal over de Kazakh! 

Zakelijk uitgevoerde kantoorruimten binnen een modern pand 

Moderne kantoorruimte in den haag centrum

Dit is een multifunctioneel gebouw, geschikt voor multitenant gebruik. Hoe modern kan je nieuwe werkplek zijn? De kantoorunits zijn gestoffeerd en gemeubileerd en bevinden zich te midden van een moderne corporate werkomgeving. Het pand is behalve van kantoren, ook voorzien van appartementen en penthouses, een foodcorner, een restaurant, een meeting center, een grand café, retail en outletstores. Het inpandige hotel is ideaal om expats vanuit het buitenland onder te brengen.

Tip: deze kantoorruimten zijn ideaal voor bedrijven die regelmatig internationale klanten over de vloer krijgen.

Modern ingerichte kantoren volgens design by Taminiau

Olympisch stadion amsterdam modern zakelijk interieur

'Making your office feel like home' is de visie van deze eigenaar. Dit kantoorconcept is gehuisvest in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De ruimten zijn zeer modern ingericht en speciaal 'designed by Taminiau'. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar en de bureaustoelen zijn voorzien van een luxe verchroomd onderstel. De kantoorruimten zijn verder voorzien van een roldeurkast (135 cm hoog), VOIP, zonwering, koeling en verwarming. Een goed gemalen bonenkoffie en thee van Maison Blanche Dael completeren het hoge servicelevel.

Tip: dit kantoor is ideaal wanneer je een moderne look&feel zoekt, maar geen saaie zakelijke sfeer in je kantoor wilt.

Het bekendste kantoorpand van Nederland, modern & corporate

supermoderne kantoorruimte in amsterdam zuidas

De schoen, het strijkijzer, de klapschaats of de kruimeldief; het kantoorgebouw kent vele bijnamen. Het meest besproken kantoorpand is in eigendom van ING welke tot 2014 ook gehuisvest was in dit pand. Het pand heeft een modern, zelfs futuristisch, uiterlijk. Dit was ook het doel tijdens de ontwerpfase. Het gebouw moest namelijk 'millenniumproof' zijn.

Het pand staat op 16 stalen pilaren die zijn verankerd aan grote betonnen blokken in de grond.De rest van het immense gebouw bestaat voornamelijk uit glas, hetgeen met name vanaf de 10e verdieping zorgt voor een prachtig uitzicht op de skyline van Amsterdam. Het gebouw is aan de binnenzijde voorzien van binnentuinen en patio's. Een auditorium en ondergrondse parkeergarage completeren het hoge voorzieningenlevel.

Tip: je kunt hier ook voor één of enkele personen terecht voor een zakelijke kantooromgeving. Uiteraard zijn er ook gehele kantoorvloeren beschikbaar, op maat ingericht.

Ga jij je onderneming vestigen in een modern-zakelijk kantoorpand?

Weet je al zeker dat het een modern-zakelijk kantoorpand moet worden of wil je enkel wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met SKEPP en één van onze vastgoedconsultants helpt je gratis en vrijblijvend verder in de zoektocht naar jouw perfecte kantoorruimte. Ook kun je eens een kijkje nemen op onze website voor het ruime aanbod kantoorruimten die je kunt huren.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure