Huur kantoorruimte voor jouw bedrijf in Maastricht om de volgende redenen!

  • Door Leonie Schabbink
  • maandag 2 december 2019

Wil jij je kantoorruimte huren in het zuiden van Nederland en werk je veel samen met onze onderbuur België? Dan is Maastricht de perfecte stad voor jouw bedrijf om kantoorruimte te huren. De stad ligt helemaal in het zuiden van de provincie Limburg en bevindt zich aan de grens met België. 


Maastricht heeft haar naam te danken aan het feit dat het vroeger ontstaan is als doortocht plaats aan de rivier de Maas. Al ruim 2000 jaar is Maastricht ononderbroken bewoond. Inmiddels telt de gemeente Maastricht ruim 120.000 inwoners, hiermee is het de grootste gemeente van de provincie Limburg. 

Kleurrijke en moderne kantoorruimte te huur aan de sphinxcour 9a in Maastricht Kies voor een kantoorruimte in dit kleurrijke pand aan de Spinxcour 9a.

Wat maakt Maastricht een goede locatie voor jouw kantoorruimte? 

In Maastricht is genoeg te zien en beleven. De stad is tijdens de Tweede Wereldoorlog aan oorlogsschade ontsnapt, daardoor zijn er nog veel oude gebouwen terug te vinden. Het Fort Sint Pieter en de Onze Lieve Vrouwebasiliek zijn een paar van deze architecturale en culturele bezienswaardigheden. Naast architectuur en cultuur is er ook een ruim aanbod aan festivals, exposities en voorstellingen. 

Verder is Maastricht een bourgondische stad met veel sterrenrestaurants. De markt en het stadhuis zijn te vinden op het Vrijthof, dit bekende plein wordt gezien als een trefpunt voor toeristen en inwoners. Wil je een middagje het terras op? Het Onze Lieve Vrouweplein staat er vol mee. Kortom, in Maastricht hoeft niemand zich te vervelen!

Direct werken naast de Maas

Wie wil er nou niet in een moderne ingericht kantoor werken? In dit kantoorgebouw aan de Limburglaan 5 in Maastricht werk jij, samen met je collega’s, in een hippe werkomgeving. Kleurrijke ruimten worden afgewisseld met moderne en strakke kantoorruimten. Verder zijn er gestoffeerde of casco kantoorruimten te huur. Kortom, er is zeker wat te vinden dat past bij jouw organisatie.

Het karakteristieke kantoorgebouw aan de Limburglaan 5 ligt direct naast de Kennedybrug. Hierdoor bevindt je kantoorruimte zich vlak aan de Maas. Via de Kennedybrug bereik je direct de A2 van Eindhoven naar Aken/Luik. Ga je liever met het openbaar vervoer naar jouw kantoorruimte? Het NS-station van Maastricht ligt op loopafstand van dit kantoorpand. 

Werk jij in een groot team? In dit kantoorpand kun je een hele verdieping huren van maar liefst 526 m2. Wanneer je aan een kleinere ruimte voldoende hebt, is deelverhuur ook mogelijk per verdieping. Verder beschikt dit kantoorgebouw in Maastricht over 51 parkeerplekken die zijn afgesloten met een slagboom en is er een fietsenstalling aanwezig. 

Creatieve kantoorruimte aan de Boschstraat 21 in Maastricht Haal inspiratie uit je kantoorruimte aan de Boschstraat 21.

Een werkplek in een creatieve werkomgeving

Op loopafstand van het centrum van Maastricht kun je je bedrijf vestigen aan de Boschstraat 21. In dit kantoorgebouw zijn verschillende kantoorruimten, flexwerkplekken en voorzieningen aanwezig. Een flexplek kan gehuurd worden vanaf 175,- per maand en een kantoorruimte huur je vanaf 400,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een gehele eigen vleugel te huren. 

Naast de vele opties voor het huren van kantoorruimte, beschikt dit kantoorpand in Maastricht ook over allerlei voorzieningen. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie die je gasten ontvangt, post verwerkt en kan helpen met al je vragen. Verder heb je als verhuurder 24/7 toegang, is er airconditioning en glasvezel aanwezig, daarnaast zijn ook zowel de schoonmaak als koffie en thee inbegrepen. 

Kies uit een ruim aanbod kantoorruimten in Maastricht

In dit kantoorgebouw aan het Robert Schumandomein 2 zijn kantoorruimten te huur met diverse oppervlaktes. Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand kun je ook werken op een van de andere 60 locaties van deze verhuurder in Nederland. Wil je ook de mogelijkheid hebben om in het buitenland te werken? Deze verhuurder beschikt over 2000 locaties wereldwijd.

Naast de diverse werklocaties kun je ook profiteren van de diverse services wanneer je kantoorruimte huurt in dit kantoorpand in Maastricht. Je hebt altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast is er een all-in prijs, wat inhoudt dat je niet extra betaalt voor onderhoud, koffie en thee, gas/water en internet, maar deze faciliteiten gewoon bij de prijs zijn inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om extra kosten aan het einde van de maand. 

Vanuit dit kantoorgebouw ben je binnen 10 minuten op de snelweg A2 en A79. Ga je niet met de auto? Het treinstation Maastricht Randwyck ligt op een loopafstand van 3 minuten. De bushalte Endepolsdomein is nog dichterbij, deze is namelijk op een loopafstand van 1 minuut te vinden. Ook als je direct na het werk door wilt naar de sportschool, hoef je slechts 6 minuten te lopen. 

Kantoorruimte aan de Robert Schumandomein 2 in Maastricht Huur een kantoorruimte voor jou en je collega's aan het Robert Schumandomein 2.

Ga voor een kleurrijk ingericht kantoorruimte

Als je van een kleurrijk interieur houdt, zul je vast blij worden van deze kantoorinrichting. In dit kantoorgebouw aan de Sphinxcour 9a in Maastricht zijn alle kleuren, van blauw tot oranje, te vinden. Hierdoor hebben de kantoorruimten en de relaxruimtes een hippe uitstraling. Verder beschikt het pand over een representatieve entree en bemande receptie. Daarnaast is er een restaurant in het gebouw en is er zelfs een ruimte om te sporten. 

De locatie van dit kantoorpand in Maastricht zorgt voor een goede bereikbaarheid. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, zit er een bushalte op de hoek van jouw kantoorruimte. Reis je met de auto? Dan kun je je auto naast het kantoorgebouw parkeren. Verder rijd je over de Noorderbrug binnen 10 minuten de A2 op, richting Eindhoven. 

Werk jij binnenkort vanuit jouw gehuurde kantoorruimte in Maastricht? 

Ben jij al overtuigd dat je volgende kantoorruimte zich in Maastricht moet bevinden? Als jij de perfecte kantoorruimte al hebt gevonden in Maastricht, neem dan direct contact op met een van onze vastgoedconsultants. Is het nog niet gelukt om jouw geschikte kantoorruimte te vinden in Maastricht? Bekijk dan de blog over kantoorruimte huren in Maastricht, Venlo, Sittard of Roermond. Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van een kantoorruimte huren in Maastricht? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder zodat jij straks de perfecte kantoorruimte huurt in Maastricht.


Neem direct contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure