Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Maastricht{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Maastricht? Ontdek de voordelen van een kantoor huren bij SKEPP. In de stad Maastricht zijn verschillende kantoorruimten, werkplekken en kantoorkamers. Maastricht is dé hotspot van Limburg als het gaat om werken. Vele bedrijven gingen je al voor. Ontdek de verschillende mogelijkheden, de flexibele huurcontracten en scherpe prijzen die SKEPP jou biedt bij het huren van een kantoorruimte in Maastricht. 

Populaire kantoorpanden in Maastricht

Ben je op zoek naar een karakteristiek kantoorpand? Neem dan gauw een kijkje aan de Limburglaan. Het multifunctionele kantoorgebouw is goed bereikbaar per auto. Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren midden in het centrum van Maastricht? Neem dan een kijkje in het pand aan de Alexander Battalaan. Het volledig gerenoveerde kantoorpand aan de Sphinxcour is een kijkje waard. Met een kantoorruimte maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Heb jij je droomkantoor gevonden? Plan nu een rondleiding in! 

Zoek eenvoudig je nieuwe kantoor in Maastricht bij SKEPP

Afhankelijk van het aantal werknemers en het budget dat je beschikbaar hebt, kies je voor een werkplek, een eigen kantoorkamer of een complete kantoorruimte op maat. Heb je een keuze gemaakt? Ga dan na of je liever een kantoor wilt huren nabij de snelweg of toch nabij een OV-punt of in de binnenstad van Maastricht. Belangrijk voor jezelf is afwegen hoe je zelf reist, hoe collega's naar het werk komen en of er regelmatig klanten worden ontvangen op het kantoor. 

SKEPP biedt in Maastricht op diverse locaties kantoorruimte te huur aan! Het aanbod van kantoren in de stad is divers. Deze variëren van sfeervol authentiek tot modern zakelijk. Vraag jezelf als onderneming af van welke voorzieningen je gebruikt wilt maken. Denk hierbij aan vergaderruimtes, een pantry en een receptiebalie. Heb je vragen over de grootte van je kantoorruimte neem dan gratis contact op met onze vastgoedprofessionals. Jouw nieuwe kantoorruimte niet gevonden in de stad Maastricht? Bekijk dan het aanbod in de steden Heerlen, Sittard en Venlo.

Maastricht de stad in het zuiden van Nederland

De stad beschikt over een rijke historie. Iedere hoek beschikt over een ander uitstraling. Tegenwoordig is Maastricht de ideale stad voor een dagje weg. Er zijn veel winkels aanwezig, van hippe winkels tot knusse boetiekjes. Mocht het slecht weer zijn dan zijn er nog altijd de verschillende warenhuizen waar je prima de dag door kunt brengen. Op culinair gebied loopt de stad ook zeker niet achter. Van cafés tot terrassen; op de mooiste pleinen en verschillende restaurants in de gezellige straten van Maastricht. Aan gezelligheid geen gebrek. 

Wij vinden gegarandeerd kantoorruimte voor jou in Maastricht, gratis en vrijblijvend!

Samen met één van onze vastgoedconsultants bespreek je al jouw eisen en wensen met betrekking tot jouw nieuwe werkplek. Hierbij komen belangrijke voorzieningen als parkeerruimte, een receptie, een sociaal hart, meubilair, 24/7 toegang aan bod. Onze vastgoedconsultants gaan vervolgens jouw zoekvraag spiegelen aan het totale aanbod van kantoren in Maastricht. Wanneer we één of enkele 'matches' maken, laten we door de betreffende SKEPP-locatie, contact met jou opnemen. Omdat we afspraken hebben over vergoedingen met onze eigen locaties, werken we voor jou gratis en vrijblijvend! Kortom, laten we samen een tof kantoor voor jou vinden! SKEPP helpt jou graag met de zoektocht naar jouw nieuwe kantoorruimte in Maastricht! 

Veel werk? Nee, dit alles doen wij binnen één werkdag, gratis! Schakel jij de hulp in van SKEPP? Dan betaal je ons niets. SKEPP zorgt ervoor dat jij in contact wordt gebracht met de desbetreffende verhuurder. Samen gaan wij op zoek naar jouw inspirerende kantoorruimte in Maastricht.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten