Maastricht, Sphinxcour 9a

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

(Flex)werkplekken

vanaf € 99 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.050 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Sphinxcour in Maastricht

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Maastricht? Neem dan een kijkje in dit bijzondere kantoorgebouw aan de Sphinxcour. Het kantoorpand wordt momenteel volledig gerenoveerd en is in juni 2018 klaar voor gebruik. Het kantoorpand krijg hoofdzakelijk de functie van een hotel, maar er zullen daarnaast ook vele services en faciliteiten worden gerealiseerd. Zoals het aanbieden van kantoorruimten en werkplekken.

Huurprijzen

Het kantoorpand biedt werkplekken aan in een relaxte omgeving waar door middel van veel kleur en hippe omgeving is gecreëerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een werkplek voor 3 dagen per week te huren, voor €99,- in de maand. Maar ook een vaste fulltime werkplek voor een maandelijks bedrag van €230,- is beschikbaar. Bij het huren van een vaste fulltime werkplek heb je 24/7 toegang en is er de mogelijkheid om via een online reserveringsysteem een vergaderruimte te reserveren. Benieuwd naar alle bijkomende voordelen? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Een receptie, restaurant en gym

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Sphinxcour in Maastricht, maak je naast je werkplek om ook gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Omdat het kantoorpand ook de functie van een hotel heeft, is er bij binnenkomst in de representatieve entree een bemande receptie. Zij kunnen je helpen bij vragen en het sorteren van de post. Ook is er in het kantoorpand een restaurant aanwezig, hier kun je ’s ochtends voor een vers ontbijtje terecht, in de middag voor een lunch en ’s avonds voor een heerlijk diner. Wil je het liefst dit na de tijd er af sporten? Dat kan! Het kantoorpand beschikt ook over een gym, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Op een makkelijk bereikbare locatie vind je dit kantoorgebouw. Dit geldt voor zowel met het reizen van de auto als met het openbaar vervoer, er zit namelijk een bushalte om de hoek. Wanneer je reist met de auto naar je kantoorkamer, heb je de mogelijkheid deze naast het kantoorgebouw te parkeren. In de nabije omgeving zit een grote Pathé, gezellig om een keer met een collega een filmpje te kijken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sphinxcour in Maastricht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Sphinxcour in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen we je graag gratis en geheel vrijblijvend verder door al je vragen te beantwoorden en een rondleiding in te plannen. En wie weet huur jij daarna wel een kantoorruimte aan de Sphinxcour.

2 beoordelingen Sphinxcour

Wat een prachtig kleurrijk kantoorpand!

Fantastisch om te zien hoe bepaalde sferen een fijne werkplek creëren.

zooo cool pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!