De meest toffe kantoorpanden aan de Atoomweg in Utrecht

  • Door Linda Kroon
  • woensdag 12 februari 2020

De Atoomweg is gevestigd in de Lage Weide in Utrecht. Lage Weide staat bekend als het bedrijventerrein langs de A2 en is daarmee één van de oudste bedrijventerreinen van Nederland. Het terrein wordt gekenmerkt door zijn energieke sfeer. In dit blog lees je meer over de meest toffe kantoorpanden aan de Atoomweg in Utrecht.


Utrecht Lage Weide bereikbaarheid

Net als veel bedrijventerreinen was het in de ochtend- en avondspits erg druk. In het kader van verbeteringen, zijn er een aantal nieuwe wegen gerealiseerd. Dit zorgt voor een verbeterde bereikbaarheid. Binnen dit gebied hebben zich honderden kleine én grote bedrijven gevestigd. Enkele grote bedrijven welke hier gevestigd zijn met het hoofdkantoor en/of distributiecentrum zijn WE, Hema, Bar-le-Duc en Lays.

Is jouw nieuwe kantoorruimte gevestigd aan de Atoomweg 50?

We trappen af met het kantoorpand aan de Atoomweg 50. Dit sfeervolle kantoorpand ligt op bedrijventerrein Lage Weide. Bij binnenkomst voel je je direct thuis dankzij de warme en hartelijke ontvangst. In dit kantoorpand krijg je de aandacht die je verdient. Momenteel zijn er ongeveer 30 bedrijven gevestigd in dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht. Dit zijn onder andere advies- en uitzendbureaus, maar ook diverse financiële holdings.

Kantoor huren Atoomweg 50 Utrecht
Warme en hartelijke ontvangst aan de Atoomweg 50.

Het kantoorpand is voorzien van 3 bouwlagen met circa 200 werkplekken. Momenteel zijn er nog een aantal werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Elk kantoor wordt opgeleverd met zit-/stabureaus. De prijs van dit kantoorpand is all-in. Dat betekent dat verschillende services hierbij in zitten, zoals parkeren, lunch en schoonmaak.

Kantoorruimte huren Atoomweg 50 in Utrecht
Elke dag een verse lunch van 12.00 uur tot 13.00 uur

De voorzieningen en services van dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Naast diverse vergaderruimtes - waar jij als huurder gebruik van kan maken - heb je altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Elke dag staat er tussen 12.00 uur en 13.00 uur een vers bereide lunch klaar. Gasten mogen ook een hapje mee eten zonder bijbetaling. Ook wordt elke dag de post voorgesorteerd en de schoonmaak is voor je geregeld. Wat wil je nog meer?

Kantoorruimte huren Atoomweg 50
Maak gratis gebruik van de inspirerende vergaderruimtes.

De kantoorruimte is goed bereikbaar dankzij de ideale ligging. Het dichtstbijzijnde treinstation is Leidsche Rijn en ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. De bushalte (Uraniumweg) bevindt zich op slechts 2 minuten lopen. Met de auto ben je vanaf de A2 binnen 5 minuten op kantoor en de A12 en A27 bereik je in 15 minuten. 

In dit hippe kantoorpand kan je al een (flex)werkplek huren vanaf €250,- per maand. Liever een kantoor met meer ruimte? Dan kan je een kantoorunit huren tot een grootte van 77 m2 voor €2200,- per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan snel (en vrijblijvend) een rondleiding.

Bekijk de kantoorruimte aan de Atoomweg 1

Een tweede optie is het kantoorpand aan de Atoomweg 1 in Utrecht. Dit representatieve kantoorgebouw biedt diverse mogelijkheden. De prijs/kwaliteit verhouding van de gemeubileerde kantoorruimtes is gunstig. Dankzij de ligging is ook dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Kantoor huren Utrecht Atoomweg 1
Huur een kantoorruimte aan Atoomweg 1 in Utrecht.

Huur je een kantoorruimte aan de Atoomweg 1 in Utrecht? Dan mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Maak gebruik van de pantry, een aangename plek voor het zetten van een heerlijk kopje koffie of thee. Daarnaast is het ook een handige plek voor het maken van de verse lunch ‘s middags. Heb je een meeting gepland met collega’s of komen er klanten? Dan kan je gebruik maken van de spreekkamers en vergaderruimtes. Deze kan je vooraf reserveren.

Kantoorpand huren Utrecht Atoomweg 1
Geniet van de verse lunch in de sfeervolle kantine.

In het kantoorpand is het mogelijk om al een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2. Deze kost €800,- per maand. De grootste kantoorunit, met een oppervlakte van 95 m2, is te huur voor €1500,- per maand. Naast kantoorkamers kan je flexibele werkplekken huren, hier betaal je maandelijks slechts €150,- voor.

Kantoorruimte huren Utrecht Atoomweg 1
Er is voldoende parkeergelegenheid aan Atoomweg 1 in Utrecht.

Huur een inspirerende kantoorruimte aan de Atoomweg 350 in Utrecht

Zoek je een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide? Neem dan eens een kijkje in dit moderne kantoorpand aan de Atoomweg 350. In kantoorgebouw zijn er diverse bedrijven gevestigd zoals rechtskundige adviesbureaus, telecombedrijven en gezondheidsinstellingen. In dit kantoorpand kan je diverse kantoorruimtes huren die geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Kantoorruimte huren Atoomweg 350 Utrecht
Eigen werktijden bepalen? Dat kan dankzij de 24/7 toegang!

Het huren van een kantoorpand aan de Atoomweg 350 in Utrecht brengt veel voordelen met zich mee. De services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Er is een pantry aanwezig, 24/7 toegang tot het pand, heeft het kantoorpand een gunstige ligging en is er meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Huur een kantoorruimte aan Atoomweg 350 Utrecht
Richt het kantoor naar eigen smaak in aan de Atoomweg 350!

Het is al mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 95 m2, waar je maandelijks €910,- voor betaalt. Zoek je een grotere ruimte? Dan is de kantoorruimte van 283 m2 iets voor jou. Daar betaal je €2712,- per maand.

Nieuwsgierig? Wij helpen graag!

De Atoomweg in Utrecht biedt veel mogelijkheden, van moderne kantoorpanden of inspirerende kantoorruimtes. Het hebben van een goed gevoel van de kantoorruimte is belangrijk en bedenk of de uitstraling van het kantoorpand past bij jou. Ontvang je veel klanten? Dan is een inspirerende entree het visitekaartje voor je. Komt het personeel met het openbaar vervoer of met de auto? Maak een afweging van de gewenste voorzieningen. Welk kantoorpand voldoet aan jouw wensen en eisen? Wij helpen je graag een handje op weg. Vraag gratis en vrijblijvend advies bij onze vastgoedconsultants over kantoorruimtes aan de Atoomweg in Utrecht.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure