Utrecht Lage Weide, Atoomweg 1

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 525 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht (Lage Weide)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om gemeubileerde kantoorruimten te huren voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. De services en faciliteiten zijn in het kantoorgebouw goed georganiseerd en ook de ligging op Lage Weide is gunstig om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil je graag binnen een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €800,- voor. De grootste kantoorunit die je kunt huren aan de Atoomweg heeft een oppervlakte van 95 m2, te huur voor €1500,- per maand. Naast kantoorkamers is het ook mogelijk om een flexibele werkplek te huren, hier betaal je slechts €150,- per maand voor. Wil jij graag meer informatie ontvangen over de beschikbare kantoorruimten? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een pantry en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Zo ook van de pantry, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee. Daarnaast ook een handige plek voor het maken van een verse lunch in de middag. Wil je een meeting met je collega’s inplannen of komen er klanten langs waar je een presentatie aan moet geven? Maak dan gebruik van de spreekkamers en/of vergaderruimten, deze zijn makkelijk te reserveren.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte aan de rijksweg A2 en ook de A12 is te bereiken met een korte rijafstand. Via deze snelwegen bereik je makkelijk omliggende steden zoals Amsterdam, Amstelveen of bijvoorbeeld Gouda. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 300 meter lopen en deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Utrecht Leidsche Rijn.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide en kom je graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!