Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Atoomweg 350

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Utrecht, Otto Hahnweg 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Utrecht Terwijde 35 min. lopen (2,9 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Atoomweg 350 in Utrecht Lage Weide

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg (Lage Weide)

Op Bedrijventerrein Lageweide staat dit kantoorpand dat gebouwd is in 1985. Een uistekende locatie om jouw bedrijf te huisvesten. Het kantoorgebouw heeft een totaal perceeloppervlakte van 1245 m2 waarvan momenteel nog een groot deel beschikbaar is voor de verhuur van kantoorruimten. Bedrijven die al een kantoorruimte huren in dit pand zijn rechtskundig adviesbureaus, telecombedrijven en gezondheidsinstellingen.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht huur je kantoorruimte voor een bedrag van €115,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Momenteel zijn er nog meerdere grote ruimten beschikbaar voor de verhuur. In principe huur je kantoorruimte in dit pand voor een langere termijn.

High-speed internet, een pantry en een lift

De services in dit pand zijn van hoog niveau. Zo beschikt het hele pand over een razendsnelle internetverbinding. Daarnaast is er een pantry aanwezig en bevindt zich in dit kantoorpand een liftinstallatie. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig en heeft iedere huurder 24/7 toegang tot het kantoorpand. Hierdoor kun jij te allen tijde jouw werkzaamheden uitvoeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Utrecht Terwijde. Dit station ligt op een afstand van 3 kilometer. De bushalte Otto Hahnweg ligt letterlijk voor de deur, dit zorgt voor een ideale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Verder zijn de rijkswegen A2, A12 en A27 binnen 10 autominuten bereikbaar. Wil jij na werktijd nog snel even ergens een hapje eten? Kom dan eens langs bij Restaurant Zuiver. Of drink tussen de middag een heerlijk kopje koffie bij Vineyard Food & Drinks.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg?

Ben jij op zoek naar een grote kantoorruimte op een mooie locatie in Utrecht en lijkt het je wat om een van de beschikbare ruimtes te huren? Kom dan binnenkort eens een kijkje nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Dit pand heeft een top ligging.

Elke ochtend ben ik binnen een mum van tijd op mijn werkplek!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Atoomweg 350

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner