Super deal

Utrecht Lage Weide, Atoomweg 50

3542AB Utrecht Lage Weide

5 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg (Lage Weide)

Dit prachtige kantoorpand ligt op Bedrijventerrein Lageweide dat zich kenmerkt door zijn energieke uitstraling. Bij binnenkomst voel jij je meteen thuis door de vriendelijke en warme ontvangst. Je krijgt in dit pand alle aandacht die jij verdient. Op dit moment hebben zich al 30 bedrijven gehuisvest in dit pand aan de Atoomweg in Utrecht, waaronder adviesbureaus, uitzendbureaus en diverse financiële holdings.

Huurprijzen

Dit kantoorpand bestaat uit 3 bouwlagen en telt ongeveer 200 werkplekken. Momenteel zijn er nog enkele werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Je betaalt hier een bedrag van €250,- per maand per werkplek voor. Op dit moment is er slechts 1 Kantoorruimte is beschikbaar voor 4 personen. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1125,-. Ieder kantoor wordt opgeleverd met zit-/sta-bureaus. Even de benen strekken is dus geen enkel probleem. Bovengenoemde prijs is all-in, de services die daarbij komen kijken zijn; parkeren, lunch schoonmaak enzovoort.

Vergaderruimten, dagelijkse lunch en 24/7 toegang

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van erg hoog niveau. Zo zijn er diverse vergaderruimten waar jij als huurder gebruik van kunt maken en heb jij altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Verder staat er iedere dag tussen 12.00 en 13.00 uur een verse lunch voor je klaar. Gasten kunnen gezellig een hapje mee eten, zonder extra kosten. Verder wordt iedere dag de post voorgesorteerd en wordt ook de schoonmaak geregeld. Duidelijke energiepijlers komen naar voren in dit kantoorpand: aandacht, groei, beweging en vernieuwing. Flexibel groeien en krimpen is helemaal van deze tijd en dat weet de verhuurder. In overleg zijn er daarom vele mogelijkheden binnen dit kantoorpand!

Locatie en bereikbaarheid

Utrecht Leidsche Rijn is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een afstand van slechts 2 kilometer. Met de auto ben je vanaf de A2 met 5 minuten op kantoor en de A12 en A27 bereik je in slechts 15 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van dit toffe kantoorconcept in Utrecht? Aarzel dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Full service kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht Atoomweg 50 Utrecht Lage Weide Toplocatie!

6 beoordelingen Atoomweg

Goede koffie en bovenal een hippe werkomgeving. Veel flexibiliteit in huurmogelijkheden.

Wat een tof pand is dit!!

Echt een pand waar alles goed geregeld is.

Werknemers kunnen je overal bij helpen, ideaal.

Fijn dat je 24/7 naar binnen kunt lopen, ook als er verder niemand op locatie is. Soms is het toch wel prettig om 's avonds nog te kunnen werken.

Gaaf kantoorpand!

De medehuurders zijn gezellig en dat maakt het werken ook leuk

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!