Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, Beemdstraat 1

5 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Beemdstraat 1 in Eindhoven Strijp-S

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Strijp-S!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Beemdstraat (Strijp-S)

In Eindhoven staat dit prachtige, ruimtelijke bedrijfsverzamelgebouw dat gebouwd is in 1992. Een kantoorgebouw dat omgeven is door veel groen en beschikt over een eigen terras. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand, zoals een accountantsbureau, designbureau, makelaarsbureaus en een medisch-technisch bedrijf. Onderling contact wordt in dit pand erg gemotiveerd. Niets moet, maar er worden wel opties geboden. Zo worden er geregeld vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Een goede combinatie van hard werken en plezier maken! 

Huurprijzen, kantoor Beemdstraat, Eindhoven

In dit bedrijfsverzamelgebouw, gelegen in de buurt Genderbeemd, zijn kantoren van verschillende grootten te huur. Zo kun je in dit kantoor een kantoorruimte huren van 19 m2 en 27 m2. De huurprijs van een kantoorruimte van 19 m2 bedraagt €475,- terwijl je voor de grootste ruimte van 27 m2 een huurprijs betaald van €675,-. Dit betreffen prijzen inclusief services en voorzieningen als een eigen postvak, snel internet, koffie en thee en het gebruik van de printer. De verhuurder van dit kantoorpand is flexibel in ieder opzicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een passend contract voor ieder bedrijf. Je kunt de kantoorruimten voor zowel een korte als lange termijn huren.

Beemdstraat: de kantine als sfeervolle plek om te lunchen

Bij binnenkomst in de lobby kijk je direct de prachtig lichte kantine in. De kantine is een sfeervolle plek om lekker te lunchen. Overal in het gebouw zijn volledig ingerichte keukens te vinden. Voor een vergadering kun je gebruik maken van één van de vergaderruimtes. De huismeester zorgt ervoor dat alles in het gebouw in orde is. Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Tot slot worden jouw gasten bij binnenkomst altijd vriendelijk ontvangen door de receptioniste. 

Locatie en bereikbaarheid, Beemdstraat, Eindhoven

De locatie van dit kantoorgebouw is zeer gunstig. Zo rijd je binnen 3 minuten al op de rijksweg A2. Het bedrijfsverzamelgebouw is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten ben jij met de bus op Eindhoven Centraal. Op loopafstand is het gezellig en knusse centrum van Eindhoven te vinden. Als het zonnetje schijnt, kun je tussen de werkzaamheden door heerlijk genieten van het terras met uitzicht over het Severijnpark. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Beemdstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit stijlvol ingerichte kantoorpand? De ruimtelijkheid en het vele daglicht zorgen voor een huiselijke maar zakelijke sfeer. Iets voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Een prettige ontvangst en goede sfeer is duidelijk aanwezig in deze mooie kantoorruimtes met vele mogelijkheden.

M

Vanaf de snelweg ben je met een paar minuten bij dit kantoorpand.

S

Vele opties en wensen zijn bespreekbaar binnen dit pand

B

Top kantoren!

Mooi bedrijfsrestaurant en grote ruimten om in te werken

E

Mooie locatie in Eindhoven.

Goede kantoren met prettige voorzieningen. Alles ziet er netjes en goed onderhouden uit. De werknemers zijn vriendelijk en services super

L

prima.

voldoende werkruimte, leuke plek!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Beemdstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen