Eindhoven Strijp-S, Beemdstraat 1

5653MA Eindhoven Strijp-S

5 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Beemdstraat (Strijp-S)

In Eindhoven staat dit prachtige, ruimtelijke bedrijfsverzamelgebouw dat gebouwd is in 1992. Een kantoorgebouw dat omgeven is door veel groen en beschikt over een eigen terras. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand, zoals een accountantsbureau, designbureau, makelaarsbureaus en een medisch-technisch bedrijf. Onderling contact wordt in dit pand erg gemotiveerd. Niets moet, maar er worden wel opties geboden. Zo worden er geregeld vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Een goede combinatie van hard werken en plezier maken!

Huurprijzen, kantoor Beemdstraat, Eindhoven

In dit bedrijfsverzamelgebouw, gelegen in de buurt Genderbeemd, zijn kantoren van verschillende grootten te huur. Zo kun je in dit kantoor een kantoorruimte huren van 19 m2 en 27 m2. De huurprijs van een kantoorruimte van 19 m2 bedraagt €475,- terwijl je voor de grootste ruimte van 27 m2 een huurprijs betaald van €675,-. Dit betreffen prijzen inclusief services en voorzieningen als een eigen postvak, snel internet, koffie en thee en het gebruik van de printer. De verhuurder van dit kantoorpand is flexibel in ieder opzicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een passend contract voor ieder bedrijf. Je kunt de kantoorruimten voor zowel een korte als lange termijn huren.

Beemdstraat: de kantine als sfeervolle plek om te lunchen

Bij binnenkomst in de lobby kijk je direct de prachtig lichte kantine in. De kantine is een sfeervolle plek om lekker te lunchen. Overal in het gebouw zijn volledig ingerichte keukens te vinden. Voor een vergadering kun je gebruik maken van één van de vergaderruimtes. De huismeester zorgt ervoor dat alles in het gebouw in orde is. Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Tot slot worden jouw gasten bij binnenkomst altijd vriendelijk ontvangen door de receptioniste.

Locatie en bereikbaarheid, Beemdstraat, Eindhoven

De locatie van dit kantoorgebouw is zeer gunstig. Zo rijd je binnen 3 minuten al op de rijksweg A2. Het bedrijfsverzamelgebouw is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten ben jij met de bus op Eindhoven Centraal. Op loopafstand is het gezellig en knusse centrum van Eindhoven te vinden. Als het zonnetje schijnt, kun je tussen de werkzaamheden door heerlijk genieten van het terras met uitzicht over het Severijnpark.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Beemdstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit stijlvol ingerichte kantoorpand? De ruimtelijkheid en het vele daglicht zorgen voor een huiselijke maar zakelijke sfeer. Iets voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in!

Kantoorruimte te huur aan de Beemdstraat in Eindhoven Beemdstraat 1 Eindhoven Strijp-S Toplocatie!

6 beoordelingen Beemdstraat

Een prettige ontvangst en goede sfeer is duidelijk aanwezig in deze mooie kantoorruimtes met vele mogelijkheden.

Vanaf de snelweg ben je met een paar minuten bij dit kantoorpand.

Vele opties en wensen zijn bespreekbaar binnen dit pand

Top kantoren!

Mooi bedrijfsrestaurant en grote ruimten om in te werken

Mooie locatie in Eindhoven.

Goede kantoren met prettige voorzieningen. Alles ziet er netjes en goed onderhouden uit. De werknemers zijn vriendelijk en services super

prima.

voldoende werkruimte, leuke plek!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!