Kantoorruimte huren Eindhoven, Urkhovenseweg 39

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Urkhovenseweg 39 in Eindhoven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 190 m2
  Huurprijs: € 2.150 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 288 m2
  Huurprijs: € 2.890 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit moderne en multifunctionele kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en is gelegen op een perfecte locatie. Er voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object en zijn er buiten de kantoorruimten om vele services en faciliteiten waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. 

Huurprijzen

Er is op dit moment 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 288 m2, voor een maandelijks bedrag van €2890,- is deze kantoorruimte met razendsnel internet van jou. Er kan ook een deel van deze kantoorunit worden gehuurd, namelijk 190 m2 voor €2150,- in de maand. De kantoorruimte is voorzien van grote ramen, een eigen entree en een gescheiden toiletgroep.  Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Op zoek naar een fraaie ruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een tuin en luxe pantry

Het kantoorpand aan de Urkhovenseweg in Eindhoven beschikt naast de kantoorkamer ook over een grote tuin. Je kunt hier genieten van de buitenlucht in combinatie met een heerlijke lunch samen met je collega's of een zakenrelatie. Je hebt de mogelijkheid om deze lunch voor te bereiden in de luxe pantry. De pantry beschikt over veel materialen, de kookplaat en de oven bieden namelijk de mogelijkheid om te koken. En is het natuurlijk mogelijk om een lekkere kop koffie of thee voor jezelf en je collega’s te zetten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het object heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op/afritten liggen op korte afstand vanaf jouw werkplek, een paar voorbeelden hiervan zijn de A270, A67 en A2. Of reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op slechts 8 minuten loopafstand van het kantoorgebouw gelegen. Wanneer je de straat door rijdt, zie je leuke restaurantjes en cafés. En na werktijd nog even een snelle boodschap doen? De Lidl in dezelfde straat biedt jou hierin de mogelijkheid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met SKEPP. Onze gespecialiseerde vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend tijdens jouw zoektocht naar een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Unieke kantoorruimte met een gave indeling!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Urkhovenseweg 39

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen