Eindhoven, Urkhovenseweg 39

  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit moderne en multifunctionele kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en is gelegen op een perfecte locatie. Er voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object en zijn er buiten de kantoorruimten om vele services en faciliteiten waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken.

Huurprijzen

Er is op dit moment 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 288 m2, voor een maandelijks bedrag van €2890,- is deze kantoorruimte met razendsnel internet van jou. Er kan ook een deel van deze kantoorunit worden gehuurd, namelijk 190 m2 voor €2150,- in de maand. De kantoorruimte is voorzien van grote ramen, een eigen entree en een gescheiden toiletgroep. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Op zoek naar een fraaie ruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een tuin en luxe pantry

Het kantoorpand aan de Urkhovenseweg in Eindhoven beschikt naast de kantoorkamer ook over een grote tuin. Je kunt hier genieten van de buitenlucht in combinatie met een heerlijke lunch samen met je collega's of een zakenrelatie. Je hebt de mogelijkheid om deze lunch voor te bereiden in de luxe pantry. De pantry beschikt over veel materialen, de kookplaat en de oven bieden namelijk de mogelijkheid om te koken. En is het natuurlijk mogelijk om een lekkere kop koffie of thee voor jezelf en je collega’s te zetten.

Locatie en bereikbaarheid

Het object heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op/afritten liggen op korte afstand vanaf jouw werkplek, een paar voorbeelden hiervan zijn de A270, A67 en A2. Of reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op slechts 8 minuten loopafstand van het kantoorgebouw gelegen. Wanneer je de straat door rijdt, zie je leuke restaurantjes en cafés. En na werktijd nog even een snelle boodschap doen? De Lidl in dezelfde straat biedt jou hierin de mogelijkheid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met SKEPP. Onze gespecialiseerde vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend tijdens jouw zoektocht naar een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg.

Kantoorruimte huren Eindhoven, Urkhovenseweg 39 Urkhovenseweg 39 Eindhoven Toplocatie!

1 beoordelingen Urkhovenseweg

Unieke kantoorruimte met een gave indeling!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!