Zorg dat jouw kantoorruimte meegroeit met jouw bedrijf; AttachingIT vertelt hoe

  • Door Madée Reinerink
  • vrijdag 28 september 2018

Je wilt jouw kantoorruimte graag laten meegroeien met de groei van je organisatie. In dit blog lees je hoe het data-protectiebedrijf AttachingIT een nieuwe kantoorruimte vond die meegroeit met het bedrijf. SKEPP hielp ze bij deze zoektocht. Medeoprichter Roham Rahimi vertelt namens AttachingIT hoe dit is verlopen. Lees het blog om te weten hoe jouw kantoorruimte kan meegroeien met jouw bedrijf.


Stel jezelf even voor… wie ben je en wat doe je bij AttachingIT?

“Ik ben Roham Rahimi, een van de oprichters van het bedrijf AttachingIT. Het bedrijf hebben we opgericht in eind 2013 en bestaat nu bijna 5 jaar. Wij zorgen ervoor dat data wordt beveiligd en dat gebruikers beter behoed worden van datalekken. De omgeving waarin we dit momenteel doen is e-mail, met het programma Outlook. Het is van belang dat iedereen met ons programma kan werken. Bij een security product neigt het al gauw technisch en complex te worden voor een gebruiker. Wij hanteren eenvoud als leidraad in onze oplossing.”

Team AttachingITHet team van AttachingIT met Roham als vierde van links.

“Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam, daarnaast hebben we ook een locatie in Berlijn. Dit is eigenlijk per toeval gekomen. We hebben er klanten, alleen gaan alle operationele zaken nog vanuit onze locatie in Amsterdam. De ambitie om verder in Duitsland door te groeien is er zeker.”

Hoe heb je de zoektocht naar kantoorruimte ervaren?

“We waren onze vorige kantoorruimte aan de Johan Huizingalaan 400 ontgroeid. Een kantoorpand gelegen in de Riekerpolder in Amsterdam. Toen wij op zoek zijn gegaan naar een nieuwe kantoorruimte hoorden we de naam SKEPP als online verhuurder van kantoorruimte voorbij komen. Ik heb dan ook een lijntje uitgegooid en kreeg te maken met een online broker van SKEPP, genaamd Kas.”

“Groei met je bedrijf mee en kies de ruimte die daarbij gepaard gaat. Huur de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt”

“Het aangename was dat SKEPP telkens kwam met verschillende opties die aansloten bij onze wensen. Wekelijks werd er contact met me opgenomen. Dit om te vragen hoe de bezichtiging was geweest, of ik in contact wilde worden gebracht met de verhuurder of dat ik verder op zoek wou naar een andere kantoorruimte.”

Kantoorruimte aan het John M. KeynespleinModern ingerichte kantoorruimte aan het John M. Keynesplein.

“Op een gegeven moment bood SKEPP een kantoorruimte aan het John M. Keynesplein aan. Dit kantoorpand is gelegen in hetzelfde stadsdeel als onze vorige kantoorruimte. Het fijne aan de zoektocht was dat ik er zelf bovenop zat, maar SKEPP er ook bovenop zat. Dit door het wekelijks contact wat ik met ze had. Mochten wij over een aantal jaren op zoek zijn naar een kantoorruimte, dan zouden wij zeker hiervoor SKEPP weer inschakelen als externe partij.”

Kantoorruimte aan het John M. KeynespleinIndividuele ingerichte werkplekken in het kantoorpand aan het John M. Keynesplein.

Wat is voor andere bedrijven een tip in hun zoektocht naar hun kantoorruimte?

“Ik denk dat het grootste gevaar is dat je als bedrijf te groot gaat zoeken en huren. Het is belangrijk om te kijken naar wat voor een ambitie je hebt en daar ergens tussenin iets te gaan zoeken. Groei met je bedrijf mee en kies de ruimte die daarbij gepaard gaat. Huur de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt.”

“Mocht ik op zoek zijn naar een nieuwe kantoorruimte, dan staat SKEPP als externe partij bovenaan mijn lijst”

“Tegenwoordig hoef je niet meer per se een contract van 5 jaar af te sluiten. Als bedrijf is het dus ook mogelijk om met een aantal vierkante meters te beginnen en gedurende de tijd uit te breiden. Dit scheelt dat je loze vierkante meters gaat huren en ook extra overbodige kosten." 

In de video zie je de nieuwe locatie waar AttachingIT haar bedrijfsruimte huurt.

“Wat ik merk is dat veel verhuurders flexibeler zijn geworden en de mogelijkheid bieden om binnen een concept te kunnen doorgroeien. Zo zijn er overkoepelende partijen die als concept op de markt komen. In plaats van losstaande bedrijfsruimten zie je steeds meer een totaal concept.”

Hoe bevalt de nieuwe kantoorruimte?

“De ruimte bevalt top. We zijn met AttachingIT weer een stap doorgegroeid. We hadden eerst een kantoorruimte van 45 m2 en zitten nu bijna op 100 m2. In aantal vierkante meters zijn we dus ruimschoots verdubbeld. Ik denk dat we met de groeiprognose die we hebben door de komende 12 maanden hier wel goed zitten en dan bekijken waar we de volgende stap gaan zetten.”

Ontspanningsruimte in het kantoorpand aan het John M. Keynesplein.Ontspanningsruimte in het kantoorpand aan het John M. Keynesplein.

Hoe zie je de toekomst van AttachingIT voor je?

“Momenteel zijn we nog in de ontwikkelende fase voor het uitrollen naar de Scandinavische landen, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. We willen graag binnen nu en drie jaar daadwerkelijk internationaal actief zijn en onze productportfolio uitgebreid hebben met meer meerdere datasecurity oplossingen.”

“Ik heb de samenwerking aanschouwt als top verlopen. Mijn complimenten voor het proces wat jullie op dit moment hebben”

Ook op zoek naar een kantoorruimte?

Ben jij als organisatie ook op zoek naar een kantoorruimte waarbij je het belangrijk vind om mee te groeien met jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact op met SKEPP. Wie weet huur jij binnenkort wel een geschikte kantoorruimte voor jouw bedrijf bij SKEPP. Succes met jouw zoektocht naar kantoorruimte!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure