Wil je kantoorruimte huren in Deventer? Bekijk hier onze opties!

  • Door Demi Boswinkel
  • maandag 21 oktober 2019

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in het oosten van Nederland, is Deventer meestal één van de eerste steden waar je aan denkt. De stad ligt in de provincie Overijssel, nabij de grens met Gelderland, en beschikt over afritten bij de A1, waardoor de stad gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien zijn er meerdere bedrijfsterreinen te vinden, welke zeer gewilde locaties zijn voor bedrijven. Wacht dus niet te lang met het huren van één van onze kantoorruimtes in Deventer!


Deventer is één van de oudste steden van Nederland en wordt ook wel ‘Koekstad’ genoemd, vanwege de beroemde Deventer koek. De Hanzestad ligt aan de IJssel en beschikt over de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. In de stad Deventer wonen bijna 100.000 inwoners, waarvan 59,5% uit beroepsbevolking bestaat. Grote namen die gevestigd zijn in Deventer, zijn onder andere Wolters Kluwer, Auping en Akzonobel. Lees in dit blog meer over de kantoorruimtes die we aanbieden in Deventer!

Huur een kantoorruimte aan de Zweedsestraat 8A 16

We beginnen met het moderne kantoorpand aan de Zweedsestraat 8A 16. Dit ruime pand ligt op het bedrijventerrein Kloosterlanden, het grootste bedrijventerrein van Deventer. Door de locatie nabij de A1 is de bereikbaarheid van de kantoorruimtes zeer goed. Als je hier een kantoorruimte huurt, geniet je van airconditioning door het gehele kantoorpand. Als je met collega’s wilt vergaderen of een bespreking met een klant hebt, kun je gebruik maken van de gezamenlijke vergaderruimte.

Zweedsestraat 8A 16 DeventerWerk jij straks vanuit deze lichte kantoorruimte aan de Zweedsestraat 8A 16?

Ook kun je gebruik maken van de grote pantry met opslag en het snelle glasvezelinternet. Bovendien zijn bij het kantoorpand meerdere parkeerplekken te vinden, dus als je graag met de auto naar je kantoorruimte reist, kun je gemakkelijk voor de deur parkeren. Een kantoorruimte van ruim 110 m2 kost hier maar €750,- per maand. Dat is slechts €82,- per m2 per jaar!

Bekijk het pas gerenoveerde kantoorpand aan de Keulenstraat 12

Het ruime kantoorpand aan de Keulenstraat 12 ligt op 5 minuten afstand van de A1 en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 2 minuten lopen. Wil je dus een kantoorruimte met een goede bereikbaarheid, dan ben je hier aan het juiste adres. Het kantoorpand is recentelijk gerenoveerd. Zo zijn de gevels aangepakt, is er nieuw tapijt gelegd, zijn de kozijnen geschilderd en is er nieuw sanitair aangelegd.

Keulenstraat 12Deze gezellige en ruime kantoorruimte aan de Keulenstraat 12 kan jouw werkplek worden.


Als je een kantoorruimte in dit kantoorpand huurt, kun je gebruik maken van verschillende services. Zo is er een bemande receptie die je ondersteunt bij binnenkomende telefoontjes en post. Bovendien is er een modern sociaal hart in het kantoorpand te vinden, waar de lunch verzorgd wordt. Ook zijn er verschillende flexwerkplekken beschikbaar, waarvoor je maar €150,- per maand betaalt.

Bekijk het ruime aanbod aan de Keulenstraat 1

Nabij het voornoemde kantoorpand is het kantoorpand aan de Keulenstraat 1 te vinden. Dit riante kantoorpand is de perfecte keuze als je op zoek bent naar veel kantoorruimte. De kleinste kantoorruimtes beginnen hier namelijk al bij 625 m2 en lopen op tot ruimtes van wel 2640 m2. Ideaal als je bedrijf al van optimale grootte is of je van plan bent de komende jaren explosief te groeien!

gezamelijke kantoorruimte keulenstraat 1 41781Huur jij straks een kantoorruimte met veel vloeroppervlakte aan de Keulenstraat 1?

Bovendien is het kantoorpand zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je bent namelijk binnen 10 minuten op de A1 of de A50. ’s Ochtends parkeer je gemakkelijk op de parkeerplaats bij het kantoorpand. Reis je liever met de bus? Geen enkel probleem, de dichtstbijzijnde bushalte ligt om de hoek van het kantoorpand en heeft een rechtstreekse verbinding naar het treinstation Deventer Colmschate.

Als je een kantoorruimte aan de Keulenstraat huurt, geniet je van vele voordelen en services. Op de begane grond vind je een grote pantry, waar je de werkdag kunt beginnen met een kopje koffie of thee. Ook zijn er verschillende kantoor- en vergaderruimtes aanwezig, die je kunt gebruiken voor een presentatie of afspraak met klanten.

Huur jij straks een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat 22?

Het kantoorpand aan de Maagdenburgstraat 22 is te vinden op het bedrijventerrein de Weteringen, het jongste bedrijvenpark van Deventer. Dit kantoorpand is zeer goed bereikbaar. Zo bevind je je binnen 3 minuten op de A1 of A50 en stap je gemakkelijk op de bus bij bushalte Solingenstraat, die op enkele minuten loopafstand van je kantoorruimte ligt en een rechtstreekse verbinding met het treinstation Deventer Colmschate heeft.

Maagdenburgstraat 22 DeventerBepaal gemakkelijk je eigen werktijden met een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat 22.

In dit kantoorpand betaal je voor een kantoorkamer van ruim 39 m2 maar €395,- per maand. Deze prijs brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kun je parkeren op één van de parkeerplaatsen bij het kantoorpand en bepaal je je eigen werktijden, aangezien het kantoorpand 24/7 toegankelijk is. Ook bevinden zich in het pand verschillende vergader- en presentatieruimtes, waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk de verschillende kantoorruimtes aan de Munsterstraat 2

Als je vanaf de A1 de afrit naar Deventer pakt, kom je op bedrijventerrein Hanzepark terecht. Op dit bedrijvenpark is ook het kantoorpand aan de Munsterstraat 2 te vinden. Vanaf de snelweg is het slechts 7 minuten rijden naar dit moderne kantoorpand met chique kantoorruimtes. Je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer naar je nieuwe kantoorruimte te reizen, de bushalte Munsterstraat ligt namelijk om de hoek.

Munsterstraat 2 DeventerVind jij in dit moderne kantoorpand aan de Munsterstraat 2 jouw nieuwe kantoorruimte?

Aan de Munsterstraat 2 vind jij alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen werken. Zo kun je gemakkelijk gebruik maken van één van de aanwezige vergaderruimtes, je hoeft alleen maar even te reserveren. Bovendien bevinden zich rondom het kantoorpand genoeg parkeerplekken, waardoor jij altijd een plekje kunt vinden. In de pauze loop jij met je collega’s een rondje om het nabijgelegen meer.

In dit kantoorpand zijn verschillende opties beschikbaar. Zo kun je een kantoorkamer huren vanaf 28 m2 en €425,- per maand. Is je bedrijf wat groter en heb je meer kantoorruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor een kantoorruimte van 250 tot 450 m2. Er is dus gemakkelijk een kantoorruimte te vinden, passend bij jouw bedrijf!

Kantoorruimte huren in Deventer? Neem vrijblijvend contact op

Heb jij jouw ideale kantoorruimte gevonden en kun je niet langer wachten? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in jouw favoriete kantoorruimte. Wie weet werk jij volgende maand wel vanuit jouw nieuwe kantoorruimte in Deventer!

Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure