Kantoorruimte huren Deventer, Zweedsestraat 8a16

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zweedsestraat 8a16 in Deventer

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 110 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Eigentijdse kantoorruimte met parkeergelegenheid beschikbaar in Deventer

Op bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer ligt dit moderne kantoorpand. De bereikbaarheid is uitstekend, met een ligging vlakbij de snelweg A1. Daarnaast zijn er mogelijkheden om per trein en bus te reizen. De binnenstad van de 'Koekstad' is per auto snel toegankelijk. Een prettige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte van 110 m2 beschikbaar in dit kantoor te Deventer

Ziet u het al zitten om te huren in Deventer? Het betreft een moderne kantoorruimte, dat in 2009 gebouwd is. Het kantoor is voorzien van airconditioning. U huurt hier financieel het meest aantrekkelijk als u besluit om minimaal 1 jaar te huren. Helaas is deze kantoorruimte momenteel niet beschikbaar! 

Voordelig huren in Deventer: slechts €750,- per maand!

Een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte is ongetwijfeld de huurprijs. De huurprijs van deze moderne kantoorruimte van 110 m2 zal naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen. U huurt hier namelijk voor slechts €750,- per maand, oftewel €82,- per m2 per jaar. En dat voor een eigentijdse kantoorruimte op deze goed bereikbare locatie!

Vergaderruimte en parkeerruimte: luxe voorzieningen aanwezig

Een bijkomend voordeel, naast het gemak van een eigen kantoorruimte, zijn de aanwezige voorzieningen. Wanneer u besluit om in Deventer te gaan huren, dan maakt u gebruik van de vergaderruimte, de pantry, glasvezelinternet en parkeerruimte. Er zijn namelijk 12 parkeerplaatsen bij dit kantoorpand. 

Nieuwsgierig? Kom gratis (!) een kijkje nemen in dit kantoorpand!

Op zoek naar een moderne kantoorruimte in Deventer? Kom dan een kijkje nemen in dit kantoorpand aan de Zweedsestraat! Bij SKEPP plant u gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand. Succes in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Mooie lichte kantoorruimtes.

Ook goede faciliteiten zoals het keukentje en de extra opslagruimte!

J

Veel ruimte!!

Je hebt in dit knatoorpand lekker de vrijheid, grote bureaus en prettige bureaustoelen.

L

Een groot voordeel is de luxe pantry, hier zet je dagelijks heerlijke koffie en de lunch voorbereiden is zo gepiept!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zweedsestraat 8a16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen