Super deal

Deventer, Zweedsestraat 8a16

5 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • Parkeren

Eigentijdse kantoorruimte met parkeergelegenheid beschikbaar in Deventer

Op bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer ligt dit moderne kantoorpand. De bereikbaarheid is uitstekend, met een ligging vlakbij de snelweg A1. Daarnaast zijn er mogelijkheden om per trein en bus te reizen. De binnenstad van de 'Koekstad' is per auto snel toegankelijk. Een prettige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte van 110 m2 beschikbaar in dit kantoor te Deventer

Ziet u het al zitten om te huren in Deventer? Het betreft een moderne kantoorruimte, dat in 2009 gebouwd is. Het kantoor is voorzien van airconditioning. U huurt hier financieel het meest aantrekkelijk als u besluit om minimaal 1 jaar te huren. Helaas is deze kantoorruimte momenteel niet beschikbaar!

Voordelig huren in Deventer: slechts €750,- per maand!

Een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte is ongetwijfeld de huurprijs. De huurprijs van deze moderne kantoorruimte van 110 m2 zal naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen. U huurt hier namelijk voor slechts €750,- per maand, oftewel €82,- per m2 per jaar. En dat voor een eigentijdse kantoorruimte op deze goed bereikbare locatie!

Vergaderruimte en parkeerruimte: luxe voorzieningen aanwezig

Een bijkomend voordeel, naast het gemak van een eigen kantoorruimte, zijn de aanwezige voorzieningen. Wanneer u besluit om in Deventer te gaan huren, dan maakt u gebruik van de vergaderruimte, de pantry, glasvezelinternet en parkeerruimte. Er zijn namelijk 12 parkeerplaatsen bij dit kantoorpand.

Nieuwsgierig? Kom gratis (!) een kijkje nemen in dit kantoorpand!

Op zoek naar een moderne kantoorruimte in Deventer? Kom dan een kijkje nemen in dit kantoorpand aan de Zweedsestraat! Bij SKEPP plant u gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand. Succes in uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte!

3 beoordelingen Zweedsestraat

Mooie lichte kantoorruimtes.

Ook goede faciliteiten zoals het keukentje en de extra opslagruimte!

Veel ruimte!!

Je hebt in dit knatoorpand lekker de vrijheid, grote bureaus en prettige bureaustoelen.

Een groot voordeel is de luxe pantry, hier zet je dagelijks heerlijke koffie en de lunch voorbereiden is zo gepiept!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!