Super deal

Deventer, Munsterstraat 2

7418 EV Deventer

4 (1)

Kantoorruimte huren aan de Munsterstraat in Deventer

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer. Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw, gelegen op het bedrijventerrein Hanzepark in Deventer. Het kantoorpand is gebouwd in 2000 en heeft op dit moment meerdere kantoorruimten en kantoorkamers beschikbaar. De goede bereikbaarheid maakt het kantoorpand erg aantrekkelijk, er zijn namelijk al meerdere bedrijven hier gevestigd. Word jij de volgende?

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 20 m2, voor maar €166,- in de maand. Ook een kantoorkamer van 80 m2 is beschikbaar, voor een maandelijks bedrag van €666,- huur jij een kantoorruimte op de 5e verdieping. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte voor jouw bedrijf? Je heb ook de mogelijkheid om een kantoorunit te huren van bijvoorbeeld 402 m2, voor €3350,- in de maand. Wil jij als bedrijf kunnen doorgroeien op deze locatie? Dat is hier zeker mogelijk, de grootste beschikbare kantoorruimte heeft namelijk een oppervlakte van 605 m2. Maar ook deelverhuur is ook een optie, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Representatieve entree, vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Munsterstraat in Deventer heeft een representatieve uitstraling, dit komt mede door de entree. Zakenrelaties uitnodigen op deze locatie is daarom ook geen probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bezoek mee te nemen naar de aanwezige vergaderruimten, deze zijn makkelijk te reserveren. Ook is er aan de voorzijde van het kantoorgebouw een ruime parkeerplaats. Elke dag voor de deur parkeren, wie wil dat nou niet?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Deventer om te bereiken met de auto. De A1 en A50 liggen namelijk op een korte rijafstand van gemiddeld 7 minuten. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorpand makkelijk bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 2 minuten loopafstand van jou werkplek gelegen. In de nabije omgeving van het kantoorpand is een klein meertje gelegen, een heerlijke plek om met je collega’s in de pauze langs te lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je verder helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer.

Munsterstraat 2 Munsterstraat 2 Deventer Toplocatie!

1 beoordelingen Munsterstraat

Moderne en comfortabele ruimtes!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!