Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Deventer{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Deventer?

Is jouw bedrijf op zoek naar een kantoorruimte in Deventer? Huren bij SKEPP levert vele voordelen op. Huur kantoorruimte op jouw droomlocatie tegen een vaste lage huurprijs. Kies je voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Bekijk het volledige kantorenaanbod in Deventer. Huren in Deventer kan onder andere aan de Keulenstraat, Munsterstraat en Zweedsestraat. Jouw nieuwe kantoorruimte in Deventer vind je bij SKEPP!

Gewilde kantoorruimten in Deventer

Ben jij op zoek naar een luxe en afgestylde kantoorruimte in Deventer? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Keulenstraat. Hier hoef jij je geen zorgen te maken over de faciliteiten, deze zijn namelijk goed voor elkaar. Liever een kantoorruimte in het centrum van Deventer? Dan is het kantoorpand aan de Zweedsestraat helemaal iets voor jouw bedrijf! Plan een gratis rondleiding en huur een kantoorruimte in Deventer naar wens! 

Deventer Koekstad

In deze levendige stad in de provincie Overijssel is het goed vertoeven. Deventer is gelegen aan de rivier de IJssel. De stad telt ruim 81.000 inwoners. Duik de historische straatjes van Deventer in, wandel over de mooie stadspleinen en proef de sfeer. Het centrum beschikt over een veelzijdig winkelaanbod en daarnaast hoef je voor een heerlijke lunch of diner niet lang te zoeken, er is voor ieder wat wils!   

Deventer Koekstad heeft haar naam te danken aan de lekkernij de Deventer koek. De koek werd vanouds volgens strenge gemeentelijke aanwijzingen gebakken. Dit moest zorgen voor constante kwaliteit en lange houdbaarheid. De lekkernij is een bekend icoon van Deventer, dat dus de bijnaam de Koekstad heeft gekregen. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte

Verschillende N-wegen en de A1 zorgen ervoor dat Deventer met de auto goed bereikbaar is. Reis je met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Deventer telt twee treinstations: station Deventer en voorstadstation Deventer Colmschate. Station Deventer heeft spoorverbindingen met de steden Arnhem, Zwolle, Apeldoorn en Almelo. Varend over de IJssel kom je bij Deventer ook nog een aantal havens tegen. 

Kantoor huren in Deventer? Voor elk wat wils! 

Deventer is de bedrijvigheid op te delen in drie kantoorzones. De grootste kantoorlocatie is Hanzepark, vlakbij de A1. Hier is ook het grootste bedrijventerrein van Deventer, genaamd Kloosterlanden gelegen. Op het bedrijventerrein Kloosterlanden zijn zo’n 300 bedrijven gevestigd. Daarna volgt de kantoorzone Zuidas, dit gebied loopt van ongeveer het station van Deventer langs het Havenkwartier naar de A1. De laatste zone is de As binnenstad-Colmschate en volgt de N344.

De economie van Deventer is van oudsher bekend vanwege de uitgeverijen. Diverse grote uitgeverijen en drukkerijen hebben een vestiging in Deventer, waaronder Wolters Kluwer en Roto Smeets. Bekende - en van oorsprong Deventerse - bedrijven zijn beddenfabrikant Auping en koffiebranderij Ten Have. Daarnaast hebben de bedrijven AkzoNobel en Gasunie ook Deventer als vestigingsplaats. Ben jij de volgende in dit rijtje? 

Zo huur je de ideale kantoorruimte in Deventer

In Deventer is op dit moment verschillend aanbod kantoorruimte te vinden. SKEPP helpt je graag met het vinden van jouw droomkantoor. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere kantoorruimte in Deventer aan. Vervolgens zullen we een selectie van 3 à 5 kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een kantoorruimte tussen welke bij jouw onderneming past? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Deventer. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten