Kantoorruimte huren Deventer, Maagdenburgstraat 22

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Maagdenburgstraat 22 in Deventer

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Deventer!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Maagdenburgstraat in Deventer

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Deventer? Neem dan een kijkje in dit moderne en zeer representatieve kantoorgebouw aan de Maagdenburgstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gevestigd op het bedrijventerrein De Weteringen, een gunstige locatie die makkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De services en faciliteiten op deze locatie zijn ook van hoog niveau, kom dus snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar aan de Maagdenburgstraat. De kantoorkamer heeft een oppervlakte van 39 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €395,-. Benieuwd naar deze kantoorruimte? Plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en bekijk het met eigen ogen!

Vergaderruimte, 24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat in Deventer brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt namelijk op deze locatie gebruik maken van vele services en faciliteiten die zorgen voor een comfortabele omgeving. Zo kun je naast je kantoorkamer gebruik maken van de vergader- en presentatieruimten. Ideaal wanneer je met een collega apart wil overleggen of klanten langs willen komen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip gebruik te maken van jouw werkplek, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorpand is een grote parkeerplaats waar je makkelijk en snel de auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je kunt deze locatie namelijk makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer bereiken. De A1 is binnen een korte rijafstand van slechts 3 minuten te bereiken en ook de A50 ligt een paar minuten verder op. De bushalte Solingenstraat ligt een paar minuten verder op vanaf jouw werkplek, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Deventer Colmschate. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Maagdenburgstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een fijne plek met sociale ruimtes waar je kunt vergaderen, lunchen en gezellig met collega's kunt kletsen.

Wanneer er klanten over de vloer komen, is dit ook een ideale plek!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Maagdenburgstraat 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen